Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les llibreries de Barcelona et portaran llibres a casa

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Les millors llibreries de Barcelona no volen que, amb la crisi del coronavirus, la gent es quedi sense llibres per llegir. I per això estan en marxa mecanismes per facilitar l'accés a les lectures que la gent vulgui sense haver de passar pels seus establiments. Els més ràpids i originals han estat els de La Carbonera de Poble-sec ja han activat el repartiment en bicicleta i la venda a domicili que tothom pot fer trucant-los prèviament.

A La Calders fins i tot ofereixen assessorament via correu electrònic per si necessiteu una recomanació. Al seu compte de Twitter ho han explicat així: "Si ja esteu confinats, escriviu-nos a info@llibreriacalders.com: us farem recomanacions personalitzades i us farem arribar els llibres que acabeu triant".

Laie i La Central tenen pàgines web on pots demanar llibres on-line. A La Central han anunciat que els enviaments són gratis a partir de 18 €. Triguen un parell de dies a arribar.

En un vídeo penjat al seu canal de YouTube, Xavier Vidal, de la Nollegiu de Poblenou i el Clot, deixa clar que mentre existeixi correus, ells faran arribar llibres a qui els demani. Diu que si cal ells mateixos faran el lliurament.

Les mesures del govern per frenar la pandèmia els han obligat a cancel·lar molts actes. Però n'han mantingut alguns de manera imagnativa. Dilluns, per exemple, l'escriptor italià Alessandro Baricco havia de mantenir una conversa amb els seus lectors al CCCB. Evidentment, no pot sortir de casa. Però la xerrada es manté, tot i que serà en format conversa en streaming amb l'escriptor barceloní Jorge Carrión a través de la pàgina web del centre.

Diumenge, l'escriptor Javier Castillo, famós per haver aconseguit publicar un best-seller sense passar per cap editorial, presentarà la seva última novel·la, 'La chica de nieve', al seu compte d'Instagram (@javiercordura).

NO T'HO PERDIS: 14 totxos per gaudir a fons de la literatura

Últimes notícies

    Publicitat