Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de cinema d'aquest agost

Les pel·lícules que arriben aquest mes a les sales. Per fi, cinema a la cartellera!

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Quin estiu! Després dels esforços per adaptar-se a les mesures de sanitat, dels quinze dies de tancament obligat per la Generalitat i la posterior resolució a favor dels cinemes del TSJC, les estrenes poden tornar a les sales.

Amb tants problemes, algunes de molt esperades, com la nova 'Mulán' de Disney', s'han quedat sense data als cinemes (finalment s'estrena a Disney+). D'altres, com 'Tenet' de Christopher Nolan, han passat del juliol a l'agost. Esperem retrobar per fi la tranquil·litat i gaudir de les sales com els espais segurs en què s'han convertit. Aquí teniu una bona tria del millor d'aquest agost!

Judy & Punch

Mirrah Foulkes

Es pot convertir en tragèdia, un espectacle de marionetes? Això és el que els passa a la parella de titellaires Judy (Mia Wasikowska) i Punch (Damon Herriman). Ella és la veritable artista però ell és qui s'emporta la fama i el seu problema amb la beguda desencadenarà la desgràcia. Comèdia i drama criminal ambientat al segle XVI, tot en un. -Estrena: 7 d'agost. 

Papicha, sueños de libertad

Mounia Meddour

Ambientada a l'Algèria dels anys 90, 'Papicha, sueños de libertad' narra la història de la Nedjma, una estudiant que mira de mantenir una vida normal tot i que la societat es va fent cada vegada més i més conservadora. Per lluitar per la seva llibertat, decideix muntar una desfilada de moda, amb tot en contra. Se'n sortirà? –Estrena: 7 d'agost.

Que soni la música!

Peter Cattaneo

El director de 'The full monty', Peter Cattaneo, ens porta la 'feel good movie' de l'estiu. 'Que soni la música!', amb un títol original més bèl·lic ('Military wives') i protagonitzada per Kristin Scott Thomas i Sharon Horgan, és una comèdia dramàtica sobre un grup de dones de militars que decideixen muntar un cor mentre els seus marits estan a la guerra de l'Afganistan. –Estrena: 7 d'agost.  

Little monsters

Abe Forsythe

Una altra d'aquelles pel·lícules previstes per al juliol que han traslladat la seva estrena a l'agost. Dirigida per Abe Forsythe ('Down under') i protagonitzada per Lupita Nyong'o ('12 anys d'esclavitud'), 'Little monsters' és una comèdia romàntica de zombis i familiar –ambientada en un campament infantil– irresistible per a aquest estiu. –Estrena: 14 d'agost.

Nekrotronic

Kiah Roache-Turner

Dimonis que habiten el món digital i que es propaguen a través de telèfons mòbils? Benvinguts a una delirant comèdia de terror que ve a ser una versió digital de 'Caçafantasmes', amb un ritme més trepidant, més acció i més efectes especials. Protagonitzada per Ben O'Toole i Monica Bellucci, és de la mena de cintes que prometen diversió a cabassos i que mariden amb un bon bol de crispetes. –Estrena: 14 d'agost.

Un amigo extraordinario

Marielle Heller

Tom Hanks va estar nominat en l'última edició dels Oscars –i per sisena vegada– per 'Un amigo extraordinario', una història sobre l'amistat entre el llegendari presentador d'un programa infantil dels anys 60 Fred Rogers (Tom Hanks) i el periodista Lloyd Vogel (Matthew Rhys), un drama biogràfic de Marielle Heller amb vocació gairebé terapèutica. -Estrena: 21 d'agost.

Los nuevos mutantes

Josh Boone

Ja s'ha dit que la nova pel·lícula de la saga 'X-Men' –llargament esperada– seria molt diferent de la resta. Dirigida sobretot al públic adolescent, el nou film de l'Univers Cinematogràfic Marvel està protagonitzat per Maisie Williams ('Joc de trons'), Anya Taylor-Joy ('Glass [Cristal]'), Charlie Heaton ('Stranger things'), Alice Braga ('Predators'), Blu Hunt ('Los originales') i Henry Zaga ('Por 13 razones'). Per si pensàveu que els joves no podien tenir superpoders. -Estrena: 28 d'agost.

Tenet

Christopher Nolan

Juntament amb 'Mulán', la nova pel·li de Christopher Nolan havia de ser la gran salvadora de les sales de cinema aquest estiu. Malgrat que s'havia d'estrenar al juliol, s'ha anat posposant fins a finals d'agost i confiem que no es trobi més impediments pel camí. Protagonitzada per John David Washington amb Robert Pattinson i Elizabeth Debicki, el film promet acció i misteri a través d'una trama d'espionatge internacional i una missió: evitar una misteriosa amenaça molt més perillosa per a la humanitat que la tercera guerra mundial (la dosi de sci-fi que tots esperàvem de Nolan). -Estrena: 26 d'agost.

NO T'HO PERDIS: Cinema a la fresca a Barcelona: tota l'agenda

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat