Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes del juliol a Netflix, HBO, Amazon Prime…

Us portem les millors estrenes de pel·lícules i sèries que no us podeu perdre aquest mes

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Tot i que amb l'arribada del juliol només tenim el cap per fer plans a l'exterior i trobar la millor platja o el millor destí en cotxe, la combinació de tele + sèrie + ventilador mai es descarta pels dies que la calor estreny fort. Les plataformes no s'aturen i també contemplen el juliol com un mes d'estrenes. No us ho creieu? Mireu tot el que ens porten HBO, Netflix, Movistar o Disney+.

 

Las Chicas del Cable

'Las Chicas del Cable' és la primera sèrie original de Netflix produïda a Espanya i una de les més aclamades pel públic. Després de 5 temporades plenes de passió i intriga, les quatre protagonistes, conegudes com les 'chicas del cable', encapçalen la temporada final. Tot i que ens fa molta pena acomiadar-nos de personatges com els que interpreten Blanca Suárez o Yon González, no podem aguantar ni un minut més per saber el desenllaç del triangle amorós que tants mal de caps ens ha portat.

Data d’estrena: 3 de juliol

On?: Netflix

 

 

The Honourable Woman

Aquesta minisèrie de 8 capítols que es va estrenar l’any 2014 a la BBC arriba ara a HBO. Es tracta d'un thriller d’espionatge que tracta sobre l’empresària anglo-jueva, Nessa Stein, quan després de la mort del seu germà, es troba involucrada en una trama política molt complexa a Cisjordània que la porta a enfrontar-se a fantasmes del seu passat. Maggie Gyllenhaal, l’actriu que dóna vida a la protagonista i la gran estrella de la sèrie, va guanyar un Globus d’Or a la millor actriu de minisèrie. No us podeu perdre el seu paperàs! 

Data d’estrena: 10 de juliol

On?: HBO

  


 

El Regreso de Mary Poppins

Per compartir una tarda de cinema en família, Disney+ us porta l’estrena de 'El Regreso de Mary Poppins', una seqüela del clàssic de Disney del 1964. En aquesta pel·lícula, Mary Poppins, interpretada per Emily Blunt, torna després de molts anys a la vida del seu estimat Michael. En Michael ja no és un nen, és un pare solter amb molts problemes que la seva especial mainadera intentarà solucionar.

Data d’estrena: 24 de juliol

On?: Disney+

 

 

The Umbrella Academy

'The Umbrella Academy' és la sèrie de superherois oficial de Netflix que tots estàvem esperant per retornar a la nostra infància. A la primera temporada vàrem seguir la vida dels membres d’una família, tots els superherois amb diferents poders, mentre intentaven resoldre la misteriosa mort del seu pare. Ara Netflix ens porta la segona temporada i desitgem saber com resoldran tots els seus conflictes mentre s’enfronten a l’amenaça d’una apocalipsi.

Data d’estrena: 31 de juliol

On?: Netflix

 

 

Por H o por B

Si alguna característica tenen les produccions espanyoles, és que són les reines de la comèdia. 'Por H o por B' és una sèrie dirigida per Manuela Burló i ens explica les intrèpides històries de l’Hache i la Belén, dues amigues que després d’estar molt temps sense parlar es retroben. Amb aquesta sèrie acompanyarem a les dues protagonistes pel barri de Malasaña, mentre resolen històries del passat que reapareixen en el present.

Data d’estrena: 22 de juliol

On?: HBO

 


 

La vieja guardia

'La vieja guardia' és una pel·lícula d’acció, inspirada en el llibre de John Scalzi, que tracta sobre un grup de mercenaris immortals, liderats per Andy (Charlize Theron), que fa segles que lluiten per protegir el món. Quan l’equip és reclutat per dur a terme una missió d’emergència comencen els problemes i les amenaces. Ja val la pena només per veure el gran paper que hi interpreta Charlize Theron.

Data d’estrena: 10 de juliol

On?: Netflix

 

 

Relatos con-fin-a-dos

Ho confessem, tots estem molt cansats del monotema del confinament. Amazon Prime, just quan volem oblidar aquests mesos de reclutament, ens presenta una minisèrie que ens vol ajudar a entendre tot el que ha passat i com ens hem sentit durant aquest temps. 'Relatos con-fin-a-dos' es compon de cinc curtmetratges d’entre 15 i 20 minuts, cada un amb un director diferent, i ens explica històries del confinament. Aquests relats estan protagonitzats per actors com Luis Tosar, Carlos Bardem i Manuela Velasco. Serà la versió d'Amazon de 'En casa' la sèrie gravada en el confinament que va estrenar HBO el mes passat? Ho haurem de descobrir.

Data d’estrena: 3 de juliol

On?: Amazon Prime

 

 

Stateless

Netflix ha deixat pel juliol una de les minisèries més esperades de la plataforma. La protagonitza ni més ni menys que la gran Cate Blanchett i es tracta de quatre desconeguts que es troben amb els seus problemes dins d'un centre de detenció d'immigrants enmig del desert australià. Des d'una hostessa de vol que escapa d'una secta fins a un buròcrata que vol amagar un escàndol polític, passant per la dura vida d'un refugiat afganès.

Data d’estrena: 8 de juliol

On?: Netflix

 

 

Mujercitas

Aquest clàssic va tornar l'any passat a la gran pantalla amb una reversió plena de llicències encara més interessant que la fascinant història de l'obra original. Escrita i dirigida per la directora i actriu Greta Gerwi ('Lady Bird'), compta amb cares reconegudes i premiades com Meryl Streep, Emma Watson o Laura Dern.

Data d’estrena: 31 de juliol

On?: Movistar Plus