Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Flors Nadal
Foto: Amics de la Rambla

Les parades de flors de La Rambla ofereixen tallers d'art floral gratis (només durant un dia)

Les activitats organitzades per Amics de la Rambla estaran dedicades a la decoració nadalenca

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'esperit nadalenc ja es comença a olorar pels carrers de Barcelona. Aquest dijous 23 de novembre la ciutat inaugurarà la temporada de Nadal amb l'encesa oficial de les llums que guarniran la ciutat fins al 6 de gener. A més de l'enllumenat, llocs emblemàtics de la ciutat acolliran activitats i tallers de temàtica nadalenca, com és el cas de La Rambla. El 4 de desembre Amics de la Rambla organitzarà diversos tallers d'art floral gratuïts per defensar i promoure les parades de flors de La Rambla.

Floristes de la Rambla
Foto: Shutterstock

Es duran a terme dos tallers relacionats amb la decoració nadalenca: a les 12 h es farà 'Fes Nadal a casa teva. Rams', on els participants podran crear el seu propi ram, i a les 17 h tindrà lloc 'Fes Nadal a casa teva. Centres de taula', on tothom aprendrà a fer el seu propi centre de taula amb elements típics de Nadal. Ambdues activitats es duran a terme a l'Espai Boqueria del Mercat i, tot i que són completament gratuïts, cal que feu inscripció prèvia a través de la pàgina web d'Amics de La Rambla.

'Les flors, a La Rambla' és un projecte que busca defensar l'activitat de les parades de flors com una de les tradicions barcelonines que cal preservar a través de tallers florals al llarg de l'any. Les primeres parades de La Rambla són de l'any 1853, que van començar com a taules que es muntaven i desmuntaven el mateix dia, fins a convertir-se en fixes al llarg dels anys.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat