Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Porto Santo, Madeira
Foto: ShutterstockPorto Santo, Madeira

Les platges d'Europa més segures per anar-hi aquest estiu

La llista ha estat creada per l'organització European Best Destinations seguint criteris de seguretat i salut

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Parlar de vacances i viatges aquest any és sinònim d'incertesa. On podem anar? Quins països ja han obert fronteres? I si es cancel·len vols, em retornaran els diners? És segur viatjar? Segur que aquestes són algunes de les preguntes que us feu aquests dies i l'organització European Best Destinations ha arribat per posar una mica de llum. 

Ha editat una llista amb les platges europees més segures per anar aquest estiu 2020, seguint criteris com la grandària de les platges –algunes tenen més de 100 km de llargada– els metres quadrats disponibles per a cada persona, el baix índex de contagis en aquesta zona, la proximitat d'hospitals o l'oferta d'allotjaments turístics. Si teniu tantes ganes com nosaltres de trepitjar la sorra i remullar-nos, aquest rànquing segur que us anima. 

1. Preveza. Grècia. 

Grècia ja ha avisat que està treballant per rebre turistes estrangers en breu i garantint la seguretat de tots ells. La platja de Monolithi, la platja principal de Preveza, és la platja més llarga d'Europa, amb 22 km de llargada i fins a 80 metres d'amplada. No haureu de lluitar per una mica d'espai on plantar la tovallola i el para-sol.

Playa de Preveza, en Grecia
Preveza, GreciaFoto: Shutterstock

2. Comporta. Alentejo. Portugal

La platja de Comporta està molt prop de Lisboa i asseguren que ni al juliol ni a l'agost s'abarrota de gent. Potser és pels seus 20 quilòmetres de llargada. Quan Madonna vivia a Alentejo, era habitual veure-la passejar per aquesta platja. Voleu fer el mateix? 

Comporta Beach, Portugal
Comporta Beach, PortugalFoto: Shutterstock

3. Hel Peninsula, Polònia

Al costat de Grècia i Portugal, Polònia és un dels països europeus menys afectats pel virus i, a més, té platja. Hel Peninsula és una enorme franja de sorra de 35 quilòmetres de llargada que pot aconseguir els tres d'amplada en algunes zones. Un passeig amb bicicleta per la costa és una de les activitats més recomanables.  

Hel Peninsula, Polonia
Hel Peninsula, PoloniaFoto: Shutterstock

4. Porto Santo, Madeira

Madeira és un arxipèlag format per diverses illes. Hi ha Madeira, l'illa principal, però també altres illes petites com Porto Santo, que és mundialment famós per les seves platges de sorra daurada que, a més, tenen propietats terapèutiques.  

Porto Santo, Madeira
Porto Santo, MadeiraFoto: Shutterstock

5. Halikounas, Corfú. Grècia 

A només 40 minuts amb cotxe de l'aeroport de Corfú, trobareu aquesta illa de platges llarguíssimes i de sorra daurada. Per veure-la en tota la seva magnitud, recomanen un vol en parapent.

Playa de Halikounas, Corfú
Playa de Halikounas, CorfúFoto: Shutterstock

6. Ghanjn Tuffieha, Malta

Malta és un destí apreciat i conegut pels espanyols. Si no és el vostre cas, no trigueu a descobrir platges com Riviera Bay Beach o l'illa de Gozo, ideal per a amants de la naturalesa, excursionistes o bussejadors. 

Riviera Beach, Malta
Riviera Beach, MaltaFoto: Shutterstock

7. Meia. Algarve. Portugal

Si l'Algarve és una de les regions menys afectades pel virus d'Europa, Lagos és una de les ciutats menys afectades a l'Algarve. La platja més gran és Meia Praia, amb cinc quilòmetres de sorra amb el paisatge dels penya-segats rocosos al fons.    

Meia Praia, Lagos
Meia Praia, LagosFoto: Shutterstock

8. Jurmala Beach. Letònia

Jurmala té l'etiqueta EDEN, que atorga la Comissió Europea per premiar els millors destins de turisme sostenible a Europa. Jurmala té 33 km de sorra fina i pura i un aire molt menys carregat de gèrmens que altres punts de Letònia. 

Jurmala Beach, Lituania
Jurmala Beach, LituaniaFoto: Shutterstock

9. Nida. Lituània

Nida té més de 100 km de sorra fina i es troba en l'istme de Curlandia. No us perdeu la duna de Parnidis, la segona duna més alta d'Europa (la primera és la de Pyla, a Aquitània / França).  

Nida, Lituania
Nida, LituaniaFoto: Shutterstock

10. Binz Beach. Rügen Island (Alemanya)

Aquesta sublim platja de 5 km de llargada és una de les més belles i llargues d'Alemanya. L'illa de Rügen és un destí perfecte per als amants de la naturalesa, amb diversos resorts molt ben valorats, i aquesta platja de 5 quilòmetres de llargada és de les més boniques i llargues d'Alemanya.

Binz Beach, Alemania
Binz Beach, AlemaniaFoto: Shutterstock

NO T'HO PERDIS: Estiu 2020: així farem les vacances.

 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat