Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Airbnb casa Anatomía de una caída
Foto: Airbnb

L'espectacular casa d''Anatomía de una caída' ja es pot llogar a Airbnb (i per menys de 100 euros la nit)

El xalet té un paper protagonista a la pel·lícula, nominada a cinc premis Oscar

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Dormir dins d'algunes de les cases més icòniques de les vostres pel·lícules i sèries preferides és possible: La vil·la mediterrània on va de vacances Lady Di a The Crown, l'espectacular casa de la segona temporada de 'The White Lotus' i la casa on va néixer Harry Potter són algunes de les que estan disponibles a Airbnb, la plataforma de lloguers vacacionals. Ara, també podreu passar la nit al xalet de fusta d''Anatomía de una caída', la pel·lícula de Justine Triet nominada a cinc premis Oscar.

Airbnb casa Anatomía de una caída
Foto: Airbnb

La casa es troba a Villarembert, a França, un poble tranquil i envoltat de natura de només 250 habitants. El xalet es va construir a principis del segle XX i es troba a 1.400 metres d'altitud. Forma part de Maurien, una antiga granja que ha estat renovada. Segons la descripció de la plataforma, el xalet disposa de dues plantes amb terrassa i és ideal per a famílies o petits grups d'amics. A més, si us agraden els esports de neu, la casa està molt a prop diverses estacions d'esquí, com la de Le Corbier. L'àtic del xalet de Villarembert es converteix en l'escenari del suposat assassinat de Samuel Maleski (Samuel Theis) per part de la seva dona, Sandra Voyter (Sandra Hüller). 

Airbnb casa Anatomía de una caída
Foto: Airbnb

Menys de 100 euros la nit

Els fans de la pel·lícula no només s'han sorprès de tenir l'oportunitat de poder-hi dormir: el preu no ha deixat indiferent a ningú. El xalet es pot llogar a Airbnb per 90 euros la nit, una tarifa que dona accés als hostes a tota la planta baixa amb dos llits individuals, un altre de matrimoni i un bressol per a nadons, a més d'incloure aparcament gratuït.

L'èxit de la pel·lícula

'Anatomia de una caída' competirà per aconseguir els cinc premis Oscars als quals està nominada el pròxim 11 de març. El suspens i el drama judicial de la pel·lícula de la cineasta francesa Justine Triet ha captivat des dels crítics cinematogràfics més exigents fins al públic que ha visitat algunes de les sales de cinema d'arreu del món.

Anatomía de una caída
Foto: Anatomía de una caída

El film ja ha rebut diversos premis com el Goya a Millor Pel·lícula Europea i el Globus d'Or a la Millor Pel·lícula.

NO T'HO PERDIS: Destinacions inesperades que són tendència per visitar el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat