Notícies

L'espectacular vil·la de 'The White Lotus' que es pot llogar a Airbnb

Villa Tasca, situada a Palerm, és un palau neoclàssic de decoració extravagant que es va començar a construir el 1500

Ed Cunningham
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per:
Mireia Servitje
Villa Tasca, The White Lotus 2
Foto: Airbnb / Adam PlanasVilla Tasca, The White Lotus 2
Publicitat

Quan es tracta dels llocs del rodatge, la sèrie d'HBO 'The White Lotus' sens dubte no es queda curta en luxe. La primera temporada es va rodar en un complex turístic de cinc estrelles a Hawaii i la segona entrega al palau Four Seasons San Domenico de Taormina, on us podeu allotjar. Podeu veure una guia completa dels llocs de rodatge de la sèrie aquí

Però sabíeu que hi ha un altre lloc del rodatge de la sèrie on també podeu allotjar-vos? És Villa Tasca, un palau extravagant a Sicília, que apareix a la segona temporada de "The White Lotus" i està disponible per llogar a Airbnb.

La vil·la apareix al tercer episodi de la segona temporada, quan els personatges de Daphne (Meghann Fahy) i Harper (Aubrey Plaza) reserven una casa per passar-hi una nit. Tot i que la sèrie diu que el palau està a la ciutat barroca de Noto, en realitat és a Palerm, la capital de Sicília.

Què hi trobareu a Villa Tasca? En dues paraules: extravagància total. És un palau d'inspiració clàssica del segle XVI amb quatre habitacions (totes amb bany privat), sala de música, sala de billar, bar i personal de servei, així com 20 hectàrees de jardins que inclouen una piscina. L'interior està ple de tocs elegants, des de la seva luxosa escala doble i els sostres alts, fins als retrats amb vores daurades de les parets.

No cal dir que tot és molt digne del tipus d'indulgència per la qual és conegut 'The White Lotus'. Aquí teniu algunes fotos de Villa Tasca i els seus jardins.

Airbnb
Foto: Airbnb / Adam Planas
Airbnb
Foto: Airbnb / Adam Planas
Airbnb
Foto: Airbnb / Adam Planas

El cost d'una nit a Villa Tasca és, com és d'esperar, molt car. Forma part de la gamma Luxe d'Airbnb, el preu per nit és de gairebé 4.900 € i hi ha una estada mínima de tres nits. Fins i tot si aconsegueixes omplir el palau amb la seva capacitat total de convidats (que és de vuit persones), continua sent molt (molt) car.

Si teniu aquests diners (o si només us ve de gust donar una ullada), podeu obtenir més informació sobre la Villa Tasca i reservar-la aquí. Massa car? Potser podeu buscar una escapada romàntica per Catalunya o visitar algun bon restaurant italià.

NO T'HO PERDIS: Totes les localitzacions d''Emily in Paris' que es poden visitar

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat