Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Hospitalet llança una campanya de suport als bars i restaurants

La iniciativa municipal donarà a conèixer l'oferta de menjar per emportar de més de 60 establiments durant aquestes setmanes

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

El sector de la restauració és un dels més tocats per la pandèmia actual. Per aquest motiu l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat ha engegat una campanya de suport al servei a domicili dels bars i restaurants amb l’objectiu de contribuir a consolidar la transformació del sector.

Sota l’eslògan ‘Emporta’t a casa la cuina de l’Hospitalet’, l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social pretén estimular el consum als bars i restaurants de la ciutat. Tots aquells establiments que participin en la iniciativa tindran un cartell a l’exterior que faran visible a peu de carrer els serveis que ofereixen de menjar per emportar: tant de servei a domicili com amb opció de recollir-lo al restaurant. 

De moment ja hi ha més de 60 establiments de l'Hospitalet que s'han afegit a la campanya. Entre ells hi ha el Bar Córdoba, un clàssic de tapa andalusa, que ha servit fins i tot per domicili pel Mobile World Congress, obert l'any 1970. També hi trobem El Racó del Cargol, que pot presumir d’oferir un dels millors cargols de Barcelona i dels seus voltants.

Si utilitzeu el servei, compartiu els plats amb el hashtag #cuinaseguralh a les xarxes socials: ajudem els nostres bars i restaurants!

 

NO T'HO PERDIS: Restaurants de Barcelona amb servei per emportar i repartiment a domicili 

Últimes notícies

    Publicitat