Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Soho House Barcelona
Foto: Soho House

L'hotel on es va allotjar Harry Styles obre un nou club a Barcelona amb gimnàs, spa i piscina

El grup anglès Soho House pretén inaugurar el segon establiment de la ciutat a finals de 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Harry Styles no va tenir mal gust quan va escollir el Soho House de Barcelona per relaxar-se a la ciutat abans d'actuar a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. L'establiment és un dels hotels més exclusius de la ciutat. El grup anglès té diversos espais arreu del món, però només Los Àngeles, Nova York i Miami tenen més d'una de les conegudes 'houses'. Ara, amb la segona obertura del club a l'avinguda del Tibidabo, a Sarrià, Barcelona també s'afegirà a l'exclusiva llista. Malgrat que encara no hi ha una data oficial d'inauguració, el grup pretén poder obrir les portes a finals de 2024.

El nou local estarà ubicat dins d'una de les cases senyorials de la zona alta de la ciutat i, malgrat que no tindrà llicència hotelera, sí que funcionarà com a club. Els socis podran gaudir de zones com un gimnàs, un spa i una piscina, a part d'una sala 'coworking' i diversos espais per a reunions amb menjador i zona de bar. Accedir-hi, però, serà una missió complicada. Tothom que vol ser membre del club ha d'omplir un formulari, tenir bons contactes i dos socis avaladors. La proposta passa directament al comitè d'acceptació, on unes 40 persones valoren si s'ha d'acceptar la sol·licitud o no. Finalment, és Chris Glass, el cap de filiació, qui té l'última paraula.

Si aconseguiu passar tots els filtres, l'accés no és gratuït. La quota va dels 750 als 1800 euros anuals, a més del preu d'inscripció, que està entre els 250 i els 450 euros. El nou establiment de Barcelona serà el segon després de la inauguració del primer Soho House a la ciutat el 2016, ubicat a la plaça Duc de Medinaceli, davant del Port Vell. L'hotel disposa de 54 habitacions, a més d'altres comoditats com una sala 'wellness' (de benestar) i és conegut per tenir unes estrictes normes de privacitat.

NO T'HO PERDIS: Aquest hotel de Barcelona amb vista a la Sagrada Família és el millor de la ciutat

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat