Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Harry Styles Love on Tour 2023
Marisa Márquez / Live NationHarry Styles Love on Tour 2023

Aquest és l'hotel on s'ha allotjat Harry Styles a Barcelona (amb vistes al port)

L'estrella del pop ha descansat a l'hotel Soho House després del concert a l'Estadi Olímpic

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona es va rendir ahir als peus del que és considerat un dels artistes més influents del segle XXI. Harry Styles va conquerir la ciutat amb la seva gira Love on Tour davant de més de 56.000 persones que van gaudir d'un espectacle on van sonar cançons com 'Watermelon sugar' o 'Fine Line', tot i que va sorprendre tocant temes com 'Saoko', de Rosalia, o 'Medicine', un dels seus 'covers' més coneguts. Abans del concert, però, l'artista va ser vist relaxant-se a la piscina de l'hotel Soho House, on va allotjar-se durant la seva estada a Barcelona.


Aquest hotel es troba dins d'un edifici del segle XVIII a ple centre del Barri Gòtic, amb unes privilegiades vistes al port de Barcelona i una terrassa d'ensomni. Aquest hotel és un dels que els artistes més importants del món escullen quan visiten la nostra ciutat, ja que és un dels allotjaments més privats de Barcelona. Chris Martin, el cantant de Coldplay, també va escollir Soho House en la seva parada per Barcelona el passat mes de junio.

Tot i les estrictes regles de privacitat de l'hotel, una fan va fer una fotografia del cantant gaudint del bon temps de la ciutat abans del concert de l'Estadi Olímpic. Us podem assegurar que l'ex One Direction ja no està a la ciutat, ja que està de camí cap a Madrid, on actuarà demà a Iberdrola Music, el gran recinte de Villaverde.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat