Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lidl posa a la venda un rellotge intel·ligent per menys de 25 euros

El 'gadget' s'ha esgotat en poques hores als establiments de la cadena alemanya

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

No és la primera ni la setena vegada que els supermercats Lidl sorprenen amb productes i 'gadgets' per al dia a dia que destaquen per la seva relació qualitat-preu. En els inicis de la pandèmia van ser dels primers a oferir una gran oferta de mascaretes infantils reutilitzables i, fins i tot, van treure la seva pròpia línia de mascaretes dissenyades per Agatha Ruíz de la Prada.

Amb els electrodomèstics tampoc es queden enrere i, a través de la seva marca oficial de complements electrònics Silvercrest, cada mes aconsegueixen sorprendre amb algun o altre aparell a bon preu. Rebenten els preus de mercat? Potser, però això no sembla molestar els clients, ja que es formen llargues cues cada vegada que anuncien un nou producte. La majoria se n'esgoten en hores, com ha estat el cas del primer rellotge-polsera electrònic que han posat a la venda a les seves botigues i a la pàgina web. Si ets dels que t'acabes d'assabentar d'aquesta ganga, no et preocupis, Lidl ja ha anunciat que aviat posarà més 'stock' a la botiga i pots seguir comprant-ho 'online'.

Pulsera de actividad de Lidl
Polsera d'activitat de LidlFOTO: Lidl

No només et dóna l'hora

Sobren paraules a l'hora d'explicar que és un rellotge intel·ligent, ha estat un dels regals més venuts de les passades festes de Nadal, Apple ja ha tret diferents versions i tothom sap de què es tracta. Malgrat el seu sorprenent preu (24,95€) i segons els comentaris dels clients que l'han provat, és un producte que funciona a la perfecció, que compta amb un registre de passos recorreguts, calories cremades, durada de l'activitat i les hores de son. A més, també calcula els objectius marcats i t'envia recordatoris perquè t'animis a moure't.

NO T'HO PERDIS: LG llança una mascareta electrònica que purifica l'aire

 

Últimes notícies

    Publicitat