Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'onzè millor bar del món és a Barcelona

Two Schmucks és al número 11 del rànquing de Wolrd's Best Bars

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

A finals del 2021 va saltar la notícia: el tercer millor bar del món segons el rànquing de World's Best Bars és el Paradiso, del Grup Confiteria, al Born. Ara bé, aquella notícia amagava un segon titular, d'allò més sucós, que cal recalcar: l'onzè millor bar del món també és a Barcelona, i es troba al Raval profund.

Estem parlant del Two Schmucks d'en Moe Aljaff i l'AJ White, dos paios que es van conèixer a Oslo i van fer via a Barcelona per obrir un bar al carrer Joaquín Costa; amb material reciclat, construint-lo amb les seves pròpies mans. Des d'un inici van definir el projecte de Two Schmucks com a "mutant". Obert el 2018, primer funcionava com a bar de cafè d'especialitat amb cocteleria i brunch dominical, i després de diverses reformes es va convertir en cocteleria 100%. Ara es defineixen com a "five star dive bar", que es tradueix com a "un bar de vells de cinc estrelles". 

I s'ha situat a l'Olimp de la cocteleria per mèrits propis i singulars: la gràcia dels Two Schmucks és que si altres locals destil·len els seus propis licors, ells destil·len irreverència en tragos que et trenquen els esquemes amb més cara que esquena, i encara més talent i sentit de l'humor. Com per exemple, el còctel d'amanida de cogombre, el Flavour Schmuck: "La nostra bartender Pom Modeste té nàusees cada cop que olora un cogombre. I és perquè cada cop que anava a veure la seva iaia, li preparava amanida de cogombre... Però la feia tres dies abans, i quan ella se la menjava estava podrida i plena de verdet. Havíem de fer un còctel inspirat en això", expliquen a xarxes. 

Two Schmucks
© Irene FernandezTwo Schmucks

Del Two Schmucks, la guia aprecia aspectes que ja vam ressenyar en el seu moment: en els antípodes de les cocteleries solemnes i refinades, aquí hi trobareu 'happy hours de cervesa i xarrup (a tres euros!), còctels de tirador a sis i entrepans increïbles –cal conèixer la seva contrapartida de menjar, el Fat Schmuck, uns metres més avall– i podeu acabar la nit remenant el cul damunt la taula. Fes això al Dry Martini i ja veuràs què et passa. I el més important: un còctel aquí, una de les millors barres del món, costa deu euros

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona 

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat