Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Azucarillo Kings
Azucarillo KingsAzucarillo Kings

L'últim ball al Sidecar: aquests són els grups que tancaran 40 anys d'història de Barcelona

La sala canviarà de propietaris després de quaranta anys, tot i que l'equip habitual continuarà

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de més de quaranta anys al capdavant de la sala, el propietari de la sala Sidecar tanca una etapa de més de quatre dècades d'història musical de Barcelona i ho farà sense estar-se de res. Segons va anunciar el passat mes de desembre l'establiment al seu compte d'Instagram, l'actual propietari, Roberto Tierz ha decidit que és el moment per "donar pas a altres que liderin la sala amb la programació més longeva de la ciutat".

La sala al soterrani de la plaça Reial ha acollit uns 6.000 concerts des de 1982 i s'acomiadarà amb uns quants directes més perquè tothom pugui endur-se un bon record i donar la benvinguda a una nova etapa. Els pròxims 30 i 31 de gener artistes habituals de la sala participaran a 'L'últim ball', amb concerts en directe.

El dimarts 30 de gener serà el torn d'Azucarillo Kings i un karaoke de la mà de Ladilla Rusa. El dimecres 31, Rebeldes'79 i Josele Santiago, el cantant de Los Enemigos, i un grup sorpresa "molt amic de Sidecar", muntaran una gran festa de rock. Les entrades per ambdós dies ja estan a la venda a la pàgina web de la sala.

Els nous propietaris

L'històric establiment es traspassarà amb grup de cocteleria que engloba els bars Creps al Born, Bar Sauvage i La Farola i, tot i el canvi, es mantindrà l'equip habitual i, segons el comunicat de Sidecar, també hi haurà una programació de concerts garantida.

Música, esperit rebel i bons còctels

El passat mes de març de 2023, la Sala Sidecar va celebrar el seu quaranta aniversari amb una festa que va durar 40 hores seguides, amb artistes veterans com Gerdard Quintana i Santi Balmes, de Love of Lesbian, i d'altres amb un gran futur al davant com Mushkaa. Des que es va inaugurar, el negoci no ha perdut la seva essència i ha mantingut el seu esperit rebel i inconformista que els va portar a obrir-lo. Tots aquests anys han estat un no parar d'anècdotes com la visita doble d'Scarlett Johansson i la participació a l'Antikaraoke de Carmen de Mairena

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat