Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mascaretes infantils: les millors i més divertides

Diferents marques locals dissenyen l'accessori per a canalla i joves, i també ofereixen la versió per a adults

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ho teniu tot a punt per a la tornada a l'escola? La mascareta serà un dels elements imprescindibles del curs que comença i és que el seu ús serà obligatori a partir dels 12 anys (recomanable a partir de 6 segons la situació de la pandèmia al terrtori, ha apuntat Educació). Aquestes són reutilitzables i socials: no totes estan homologades, però serveixen per protegir-los i protegir-nos, sempre que en fem un bon ús i sense oblidar altres mesures higièniques com rentar-se les mans amb freqüència. Estan pensades per al públic infantil, però no deixeu de donar una ullada a les propostes per a adults, ja que en alguns casos les marques adaoten els seus models a la canalla.

Costuretas

A la botiga-taller del carrer Verdi proposen conjunts de mascareta i bossa per a la canalla, fetes amb teles amables i divertides. Podeu triar l'estampat i el tipus de teixit de les mascaretes (TNT intern o dues capes de cotó hidròfug antibacterià) i tenen fins a quatre talles disponibles (també fan models per a adults). Les podeu encarregar a través d'Instagram o fent-los una visita a la botiga (preu: mascareta i bossa, 8,50 euros).

Mascareta Costuretas
Foto: Costuretas

Little Creative Factory

La marca de Barcelona destaca per la fantasia i l'aire romàntic de les seves col·leccions de roba per a canalla i adolescents  i fins i tot amb les mascaretes busquen suggerir aquest univers tocat pel circ i la màgia. Estan fetes amb dues capes de cotó (una estampada i l'altra llista) i es poden rentar; les podeu adquirir a la seva web individualment o en pac de 3 mascaretes (preu: 6 / 15 euros).

Mascareta Little Creative Factory
Foto: Little Creative Factory

Mäskvid

Darrere d'aquesta marca hi ha una empresa especialitzada en tèxtil que treballa per a tercers i arran la crisi sanitària han llançat una col·lecció de mascaretes higièniques; compleixen amb la normativa i estan fetes amb un cotó 100% antibacterià (compten amb el certificat Bac-Pure® Antimicrobial de Smart Inovation). També tenen un forat per afegir filtre, en dissenyen en talles infantils (de 5 a 9 anys) i per a adults (a partir de 12 anys) i inclouen la funda per guardar la mascareta. Es poden adquirir online (preu: 10,75 euros).

Mascareta Mäskvid
Foto: Mäskvid

Baobag

La marca de moda ètica i sostenible de Barcelona proposa divertides mascaretes animals per a canalla (i també les tenen per a adults!). Estan fetes amb teixit de cotó homologat i disposen d'obertures per incorporar filtre; podeu comprar-la sola o amb cinc filtres de recanvi a la seva web i un 25% de la recaptació la destinaran a la campanya #joemcorono (preu: 10-12 euros).

Mascaretes Baobag
Foto: Baobag

Yohi & Olivia

La marca de complements i objectes –potser us sonen les seves bufandes amb forma d'animal– ha dissenyat una petita col·lecció de mascaretes de tres capes: teixit exterior de cotó, filtre de TNT i teixit interior antibacterià. Tenen tres talles disponibles, per a adults i canalla, i una bonica gamma d'estampats; la producció és artesanal i les tirades són curtes, per això quan adquireixes la mascareta et contacten per informar dels models disponibles. Les podeu adquirir a través del web d'Olokuti (preu: 8,50 euros).

Mascareta Yohi & Olivia
Foto: Yohi & Olivia

Micumacu 

La marca de complements infantils que explora en cada creació l'imaginari dels més petits de casa també proposa mascaretes. A més de divertides, compten amb certificat d'eficàcia (són mascaretes higièniques equivalents a una FFP2, fetes amb capes de lli i cotó) i inclouen una bossa per guardar correctament la mascareta. Tenen dues talles disponibles, per a nens de 2 a 5 anys, i la talla de 6 a 12 anys. Amb quina aventura estampada us quedeu? Podeu adquirir-les a la seva web (preu: 10,95 euros).

Mascareta Micumacu
Foto: Micumacu

Kokoro Kids

Darrere del projecte hi ha Ruth Fernández, la dissenyadora d'Érase una vez, botiga-atelier de roba de núvia i a mida de Gràcia. Les primeres mascaretes van ser per a les seves filles, però la demanda ha continuat i també en fa per a adults. Fa servir teixits de qualitat (cotons orgànics certificats) i el model té doble capa, amb butxaca opcional per posar-hi el filtre; per a nens i nenes proposa models il·lustrats, estampats o llisos en teixit piqué. Les podeu comprar a la seva web (a partir de 15 euros). 

Mascareta Kokoro Kids
Foto: Érase una vez

Lori Barcelona

De Barcelona al món viatgen els accessoris de Marián Pérez. La marca que aposta per la bellesa i la funcionalitat, la producció local i la consciència ambiental també ha dissenyat mascaretes, n'hi ha per a infants i fins i tot podeu fer el vostre disseny. Estan fetes de polièster i cotó, amb un teixit certificat que garanteix una protecció semblant a les mascaretes FFP2, i tenen butxaca per incorporar-hi el filtre (preu: 14,65 euros; 23,65 euros, el model personalitzat). Les podeu adquirir a la seva web

Mascareta Lori Barcelona
Foto: Lori Barcelona

Bobo Choses

La marca de moda infantil proposa la seva col·lecció de mascaretes per a canalla (diferents talles segons l'edat) i públic adult (dues talles). Estan fetes amb doble capa de cotó i filtre, i els estampats són molt Bobo. Per cada mascareta venuda a través de la web, la marca es compromet a donar-ne una a famílies amb necessitats especials. La mascareta val 9 euros. 

Mascareta Bobo Choses
Foto: Bobo Choses

Masks for all

És el crit de guerra que es va començar a popularitzar a les xarxes per reivindicar l'ús de mascaretes i el nom d'un projecte nascut en temps de crisi sanitària que es tradueix en mascaretes per a canalla i adults. Estan fetes amb doble capa i filtre, i de la col·lecció infantil –disponible en tres talles– destaca el model 'Tot sortirà' bé', estampat amb dibuixos fets per la canalla (costa 9,95 euros i estan disponibles a la seva web).  

Mascareta 'Tot sortirà bé', de Masks for all
Foto: Masks for all

Be safe

El lema de la marca de Barcelona és 'Be safe, be cool', i això és sinònim de mascaretes originals i divertides per a tota la família. Estan fetes de cotó, i dissenyen models per a la canalla (7 euros, talla única) i per a adults (9 euros, talles M i L disponibles); les podeu comprar a la botiga Rock01 Kids.

Mascareta Besafe Barcelona
Foto: Besafe / Rock 01 Baby

Trendsplant

La marca alacantina ha produït una petita col·lecció de mascaretes "socials" per a adults i canalla, després d'una campanya que ha permès donar material a la comunitat sanitària. Les fan amb teixits certificats, admeten fins a 50 rentades i podeu triar estampat: el de Trendsplant o la col·laboració amb Antonyo Marest. Al seu web ofereixen un tutorial per a mascaretes 'diy' (pac de 3 unitats, 16 euros).

Trendsplant
Foto: Trendsplant

Cosir i cantar

El projecte iniciat des de Banyoles per diferents autònoms vinculats a l'hostaleria ha permès la producció de 15.000 mascaretes, i dóna feina a una vintena de persones. Ofereix pacs de mascaretes per a adult i canalla (de 3 a 12 anys) de talla única, fetes amb doble capa de popelina de cotó (el teixit de les coixineres, que repèl l'aigua i és transpirable) i amb compartiment per a filtre; es poden rentar a 60º (pac de 8 unitats, 39 euros).

Cosir i cantar
Foto: Cosir i cantar

La mimosina

La mimosina és una marca d'accessoris per a bebès que també s'ha llançat a produir mascaretes per a canalla d'entre 2 i 8 anys. En aquest cas aposten per la triple capa: dues de cotó i més el teixit interior de TNT (alta resistència). Són rentables i reutilitzables (8,25-8,50 euros / unitat).

Mimosina
Foto: Mimosina

Vernita

L'estudi de costura del Poblenou també dissenya i confecciona mascaretes reutilitzables i facilita els patrons per a les persones que vulguin fer-se-la a casa. Les de Vernita estan fetes amb tres capes de teixit de cotó, compten amb una butxaca per incorporar-hi filtres i ofereixen diferents estampats i talles (de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys). També en dissenyen per a adults (10 euros / unitat; 18 euros / 2 unitats). 

Vernita
Foto: Vernita

NO T'HO PERDIS: Les mascaretes infantils de Lidl

 

Últimes notícies

    Publicitat