Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més de 50 bars i restaurants de Ciutat Vella hauran de tancar més d'hora

Els establiments de restauració d'alguns carrers del districte hauran de tancar a les 2 de la matinada i les terrasses a les 23 hores cada dia a partir de dissabte 3 de desembre

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

La limitació horària de bars, restaurants i terrasses a diversos carrers i places de Ciutat Vella entrarà en vigor el dissabte 3 de desembre. Són una desena de carrers i places, on una seixantena de bars i restaurants del Gòtic i del Raval hauran de tancar a les 2 h de la matinada i 13 terrasses a les 23 h, cada dia de la setmana. L'horari actual els permetia obrir fins a les 3 i les terrasses fins a la 24 h els laborables i fins a la 1 de la matinada els caps de setmana. Els establiments afectats es troben a les zones considerades acústicament tensionades en horari nocturn de Ciutat Vella.

Els carrers on s'aplicarà la limitació són Joaquín Costa, plaça dels Àngels, carrer d'Escudellers, plaça George Orwell (coneguda com a plaça del tripi) i els seus entorns després de l'estudi fet al juliol per avaluar els nivells de soroll. En concret, els afectats pel decret són Escudellers, n'Arai, Obradors entre Escudellers i Rull, Còdols entre Escudellers i Rosa, Nou de Sant Francesc entre Escudellers i Rull, Carabassa entre Escudellers i Rosa, plaça George Orwell, passatge del Rellotge, passatge Escudellers entre carrer Escudellers i Josep Pijoan, carrer de Joaquín Costa entre el de Torres i Amat i el del Carme, carrer del Tigre, de la Paloma, de Sant Vicenç entre del Tigre i de Ferlandina, el propi carrer de Ferlandina entre Joaquín Costa i la plaça dels Àngels, la mateixa plaça dels Àngels, la d'Emili Vendrell, el carrer d'Aglà i el del Vidre.

Aquesta mesura se suma a d'altres que s'estan fent al districte dins del pla de reducció de contaminació acústica als carrers i places. Per exemple, el mes passat es va decretar que els establiments de venda alimentària de menys de 150 metres quadrats d'aquests carrers han de tancar a les 22 h, i també s'ha ampliat l'horari de prohibició de circular amb monopatins a la plaça dels Àngels i els seus entorns de 22 a 8 h.

No t'ho perdis: Les millors coses per fer aquest cap de setmana

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat