Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rumors Out
Time Out Barcelona

Neix Rumors Out, el filtrador de llegendes urbanes de Barcelona

Una col·laboració de Verificat i Time Out per combatre les ‘fake news’ de la ciutat

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

S’acosten dates assenyalades i amb les reunions de feina, d’amics i familiars augmenta la nostra exposició a rumors falsos, llegendes urbanes i teories conspiranoiques. Fart del cunyat que té un amic mosso? Del company de feina pesat que espameja tots els grups de whatsapp amb les 'fake news' del moment? De l’amic amant de l’èpica i l’exageració? Estàs al lloc adient.

Donald Trump Goodbye
Foto: GIF By Late Night With Seth Meyers

Neix Rumors Out, fruit de la col·laboració de Time Out amb la plataforma de 'fact-checking' Verificat, per confirmar o desmentir les llegendes urbanes més esteses a la ciutat de Barcelona. Mitjançant les nostres xarxes socials recollirem totes aquelles històries de la ciutat que vulgueu contrastar i les verificarem per vosaltres.

Com funciona?

A través de les nostres xarxes socials, amb el hashtag #RumorsOut obrirem un consultori on podreu abocar tots els vostres neguits: és cert que hi ha més (o menys) espais per a gossos que abans? Què volen dir les sabates penjades als cables de la llum? On es guarden les cerveses que es venen pel carrer? Els lladres roben més els barcelonins des que hi ha menys turistes...?

Un cop recollides totes les vostres inquietuds, triarem els temes que més us interessin i seran contrastats per Verificat. Quan tinguem els resultats de la seva investigació els publicarem per donar-vos arguments i dades objectives amb les quals deixar en evidència el cunyat setciències davant de tota la família. D’aquesta manera, potser s’ho repensarà, abans d’enviar qualsevol cosa al grup de whatsapp o deixar anar qualsevol bajanada.

Seguiu les nostres xarxes (Twitter, Facebook, Instagram) i el hashtag #RumorsOut i comenceu a dir-nos quines històries voleu que verifiquem per vosaltres.

Fem fora els rumors!

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  

Últimes notícies

    Publicitat