Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nou cicle de concerts híbrids al MACBA

'Distàncies a fi de mes' estirarà els límits entre l'experiència física i la digital

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

En plena desescalada, té sentit preguntar-se com seran els concerts en un futur pròxim. Venim de dos mesos d'experiències cent per cent digitals, però ara convé començar a experimentar amb els límits que permetin les normatives i això és el que farà 'Distàncies a fi de mes', el nou cicle de concerts híbrids que organitza el MACBA, dins de #DissabtesMACBA i en col·laboració amb Uniqlo.

Comissariat per Dani Cantó, a qui se li ha encarregat el projecte després de l'experiència del Cuarentena Fest, 'Distàncies a fi de mes' explorarà les possibilitats de cada moment, de manera que serà una experiència variable i fluctuant que anirà incloent progressivament la presència física, sempre combinada amb l'element digital.

Els dos primers concerts seran totalment online. "Amb el BOE a la mà, veurem quines són les distàncies que se'ns permeten i amb els artistes farem un espectacle que les compleixin i les complementin amb una pota digital", explica Cantó. "De tota manera, tots seran accessibles online", assegura.

El cartell està format per Rebe i Chico Blanco (30 de maig), Ikram Bouloum (27 de juny) i Jessica Boston & Desert (25 de juliol), tots ells són artistes que ja tenen integrada l'essència digital en el seu ADN. Tots els concerts seran gratuïts. 

NO T'HO PERDIS: 10 noves maneres de fer o viure la música que hem après des de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva. 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

 

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat