Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nude Café Barcelona
Foto: Nude Café

Nude Project obrirà la seva primera cafeteria conceptual a Barcelona

El Nude Café neix en col·laboració amb Good News, l'empresa emergent de cafè amb el creixement més ràpid de l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les xarxes socials han revolucionat per complet el món de la moda. Un projecte pot triomfar gràcies als 'likes' i les visualitzacions a plataformes com Instagram o TikTok i això és exactament el que va passar amb Nude Project, una marca que va començar penjant uns models de samarretes al seu compte d'Instagram i s'ha acabat convertint en l''startup' de roba amb el creixement més ràpid del país. Després de treure la seva pròpia marca de cervesa, l'univers Nude creix i obre el Nude Café, una cafeteria conceptual en col·laboració amb Good News, una de les empreses emergents pioneres d'Europa. L'establiment es troba dins les oficines de Nude Project, al carrer Pujades número 81, al Poblenou.

L'espai ha estat decorat per El Departamento, un estudi d'arquitectura i interiorisme que també ha dissenyat altres establiments de moda com la nova botiga de Project Lobster a Barcelona. Dins el 'Nude Café' destaca el color xocolata, característic de la marca, integrat en una decoració d'estil neofuturista, on es barregen estampats i articles vintage amb d'altres completament futuristes. Amb aquest nou projecte, la marca de roba encara s'apropa més a la generació Z, que representa una gran part de la seva clientela.

La iniciativa segueix els objectius d'ambdues empreses, convertir-se en la marca referent de la generació Z en els sectors respectius. Per aquest motiu, han fusionat els conceptes del cafè 'grab & go' (per emportar) i la moda urbana, que permet oferir als clients una extensa oferta de cafè mentre donen un cop d'ull a les últimes novetats de 'streetwear'.

NO T'HO PERDIS: Arriba a Barcelona una botiga efímera per a fanàtics de la moda emergent i poc coneguda

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat