Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Kaktos Botanical Society
Foto: Kaktos Botanical Society Kaktos Botanical Society

Obre a Barcelona una cocteleria botànica i secreta amb un hotel de plantes

Kaktos Botanical Society, un club gratis obert a tothom, s'inspira en els jardins més coneguts del món

Paula Carreras
Escrit per
Paula Carreras
Publicitat

Si parlem de combinats, la millor parella de ball per a un bon còctel és la botànica. No ho diem nosaltres, és la filosofia del nou local que s’amaga al Comte Borrell, 147: Kaktos Botanical Society. Una porta discreta, sense cap rètol evident, amb cartells enganxats de concerts que podrien tenir lloc a la ciutat. Però quan llegeixes els cartells i veus que són saraus impossibles, ja intueixes que allò que s’amaga darrere és especial. Has de saber on vas abans d’entrar a Kaktos perquè no és un lloc dissenyat per cridar l’atenció dels passavolants. Un cop dins, un passadís llarg de color fúcsia i, al fons, un espai industrial però acollidor.

Kaktos Botanical Society
Foto:Kaktos Botanical SocietyKaktos Botanical Society

A Kaktos només hi poden entrar els socis, però tothom qui ho vulgui en pot ser. No hi ha cap requisit previ i, de moment, tampoc cap quota. L’entrada és totalment gratuïta. Marcos Fernández, director de Kaktos Botanical Society, defensa els motius d’aquesta decisió: "A través dels socis, volem crear comunitat, cosa que no aconseguiríem si només fóssim un bar. Busquem que a la gent li interessi l’agenda i l’oferta del local". I el gran reclam són els seus còctels d’influència botànica. Els interessen les plantes i les flors i com les poden fer servir al món dels combinats.

No hi ha cap quota per fer-se soci i fan música en viu i sessions de DJ 

Tot, sempre, de la manera més respectuosa possible amb el planeta: "Treballem amb cultius verticals, amb llums led i ventiladors. És una manera d’apostar per la sostenibilitat perquè així no depenem de xarops industrials". A banda d’oferir tots els còctels clàssics, també tenen una carta de 5 còctels d’autor. Tots deliciosos. Alguns dels més demanats són el Curri, a base de gin infusionat amb curri, coco, herbes de llimona i licor de flor elèctrica; o el Musa Paradisíaca, amb rom-bourbon banyat en mantega de cacauet, plàtan, destil·lat de poma i cacau. Són tragos deliciosos que s'inspiren en el parc Hitsujiyama de Japó o els camps de lavanda de França. O fins i tot el jardí de geranis de la iaia. Tot plegat, acompanyat d’una carta amb snacks per picar. 

Kaktos Botanical Society
Foto:Kaktos Botanical SocietyKaktos Botanical Society

Allò que fa –encara més– especial Kaktos Botanical Society, és la seva oferta cultural i d’oci. Obren de 18h a 2h de la matinada i pràcticament cada dia hi ha música en viu, be siguin concerts acústics o DJ sets i cada cap de setmana, una proposta diferent: un taller de ceràmica, una venda de plantes, un taller de cocteleria, etc. I per si a algú encara li falta algun motiu per fer-se'n soci, heu de saber que també ofereixen un servei d’hotel per plantes: mentre ets fora de la ciutat, sigui vacances o feina, pots deixar allà les teves plantes i ells les cuidaran fins que tornis!

NO T'HO PERDIS: Les millors cocteleries de Barcelona 

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat