Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bars

Bars

Els millors bars de Barcelona: cellers, tavernes, pubs, cafès i bodegues per beure, menjar i fer el vermut

Time Out Box Còctels 2x1
Notícies

Time Out Box Còctels 2x1

Per un preu de 19,95 euros, tens deu targetes de 2 x 1 en les millors cocteleries de Barcelona

Els 100 millors bars de Barcelona
Bars i pubs

Els 100 millors bars de Barcelona

Març del 2019: Al número u de la nostra llista hi trobem el Macera –còctels d'autor espaterrants a set euros, ells fan els alcohol!– seguit de ben aprop pel Negroni, una debilitat 'alcoòlica' nostra: el 'bartender' et coneix tant bé que sembla que sigui el professor mutant telèpata aquell. I al número deu hi ha el Bar Flassaders, un entranyable i autèntic abeurador 'vintage' de barri, dels pocs llocs del Born on encara podreu xumar entre aborígens. Benvinguts a la llista: Beure de Time Out Barcelona, un curós recull –fet en viu i en primera persona, amb l'alcohol tacant-nos la camisa!– del millor del mam barceloní. Hi trobareu els abeuradors més creatius (o també els memorables, sovint les dues coses no van juntes) seleccionats pels nostres experts locals. Pentinem la ciutat cada nit de la setmana cercant begudes acollonants, valor afegit i informació concreta (que pot anar des d'un lavabo inenarrable fins a una 'happy hour'). Quin és el teu verí? Cervesa, còctel o vermut? Aquí només hi trobaràs el bo i millor. T'has entrompat en algun lloc d'aquesta llista que et va fer esclatar el cap? Explica'ns-ho a #TimeoutllistaBeure. També pots saber més sobre com fem les nostres crítiques i recomanacions de bars aquí.

Les millors terrasses de Barcelona
Què fer

Les millors terrasses de Barcelona

Als barcelonins ens encanten les terrasses. En tenim de tota mena i per tot arreu, però sovint triem la que més a prop tenim per prendre un cafetó. Aquí trobareu les més carismàtiques; terrasses amagades on pots estar pràcticament sol, terrasses on menjar paelles excel·lents i prendre canyes amb un dit d'espuma (o dos, va a gustos), terrasses amb bones vistes i a places precioses. Us hem parlat de les millors terrasses per gaudir a l'hivern i dels millors rooftops d'hotels per fer un vermut. Ara toca una selecció d'establiments on podreu gaudir del bon temps com tant ens agrada, a l'aire lliure! Comenteu-nos les vostres preferides o si ens n'hem deixat alguna a Twitter amb el hashtag #TimeOutBCN! NO T'HO PERDIS: Passeja per 9 llocs on la vegetació triomfa

Els millors llocs on prendre cafè de Barcelona
Bars i pubs

Els millors llocs on prendre cafè de Barcelona

A la ciutat tenim tot tipus de cafeteries, des de les més populars fins als temples del café. Però són ara les cafeteries de tercera generació les que revolucionen el món del cafè a Barcelona amb un producte de primera i una traçabilitat exhaustiva en tot el procés que porta l'or negre fins a nosaltres. Apreneu a gaudir amb cafè d'alta qualitat i acabat de torrar, on els matisos fruitals i herbacis són a anys llum de l'horror recremat que ens feien passar per cafè.NO T'HO PERDIS: les millors cafeteries de Barcelona

Els millors bars de vins
Bars i pubs

Els millors bars de vins

Fem un recorregut pels bars i restaurants on podreu tastar vins de diferents denominacions i varietats, tan a copes com demanant ampolles. I la veritat és que el panorama del bar de vins a Barcelona s'ha normalitzat: potser no tindrem mai vins a copes tant bé de preu com a Navarra o el País Vasc, però cada cop més els vins de la terra omplen les cartes de bars, bodegues i restaurants. I si el que voleu és una llista exhaustiva, aquí teniu cent de les millors places de mam a Barcelona.  NO T'HO PERDIS: I si passes de vi, ves de canyes amb aquesta llista a la mà.

Bars recomanats

Ideal Cocktail Bar
Bars i pubs

Ideal Cocktail Bar

El temple del whisky!

Negresco Cocktail Bar By Bobbys
Bars i pubs

Negresco Cocktail Bar By Bobbys

Els còctels d’autor del Negresco Cocktail Bar, amb segell de qualitat de Bobby’s Free, semblen una extensió de la personalitat de la head bartender Yanaida Prado: copes coloristes, imaginatives, càlides; copes que volen activar-vos els sentits i us omplen de joie de vivre. La veneçolana ha estat a barres tan insignes com el Dry Martini i el Milano. Rauxa i tècnica. És una crac. Amb el fons d’armari de Bobby’s Free, Yanaida prepara les begudes d’una carta curta –vuit peces d’autor, més clàssics– que és un esclat de cromatismes i tècnica. Un pianista comença a tocar Take on me dels A-ha, mentre fico el nas al Bloody Mary made by Yanaida, amb bíter d’olives i pols d’anxova: estimulant, amb un picant equilibrat, molt estiuenc. El Pisco Basil, a 12 euros, és una festa floral amb vainilla, pisco, poma verda i alfàbrega. El pianista toca la cançó d’A cor obert. Aixeco la copa. 

Time Out diu
3 de 5 estrelles
Farola BCN
Bars i pubs

Farola BCN

La Farola ho té tot per seduir-me. Una cocteleria extraordinària, amb personalitat. Una atmosfera elegant i propera que repel·leix el turisme de samarreta de futbol. Una terrassa de moltíssims quirats al carrer Rec. Música en directe cada tarda-nit. Em rep el Marco Tagliabue, que ja va deixar empremta a la cocteleria Creps al Born i ara torna a marcar el barri amb una proposta més reposada. La carta és una carícia de còctels unisex, que tira de productes de temporada, xarops artesanals, aromes fresques, gustos afruitats i combinacions amb pocs ingredients i molts matisos. Mediterrània fins al moll de l’os. Em deixo estimar per la decoració del local, que evoca els cafès barcelonins de principis del segle XX. Impressionant col·lecció de vins de Xerès. Còctels amb cafè. Sis negronis diferents. I peces tan fresques com el Femme Fatale, un bloody mary lleuger amb tomàquet fresc que em vola el cervell. O el potentíssim i delicat Mont Blanc, amb ginebra, bíter, vermut blanc, cítrics, anís i més notes que un piano. Ah, i en lloc de palletes tenen espaguetis gruixuts! Complicat no estimar un lloc així. 

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Zangamanga
Locals de nit

Zangamanga

El Zangamanga és un bar més d’aquells amb encant que s’amaguen a la zona de Gràcia. Si ets un apassionat del rock, només amb la decoració ja en tindràs prou. Fins i tot, les portes dels lavabos tenen il·lustrades, amb molta traça, les cares de la Janis i el Jim. El propietari és un jove barceloní que s’ha passat la vida entre guitarres i el recorregut de quadres que omple cada forat de les parets “és el seu tribut als grans clàssics”. La llum tènue i la pintura ataronjada donen un toc vintage que recorda els clubs bohemis novaiorquesos on tot és possible. A més, el local que s’obre allargat fins al fons convida a beure una cervesa de tirador mentre gaudeixes de l’espectacle del dia. Pots veure-hi petits grups d’improvisació teatral debutar, submergir-te en una jam session, al·lucinar amb el microteatre o conèixer els secrets d’algun llibre cada setmana. Si ets dels tímids, als 'improshows' hauràs de treure coratge perquè acostumen a ser participatius. Una cervesa al Zangamanga té gust de cultura i de trencar amb la rutina. Triïs la nit que triïs, segur que n’hauran preparat alguna perquè no marxis a casa indiferent. Una recomanació: si vols picar una mica, tasta les focaccies fetes al moment.

Time Out diu
3 de 5 estrelles
Més bars recomanats

Últimes crítiques

Bar Copèrnic
Bars i pubs

Bar Copèrnic

Es diu Laura Rafecas Salat, és vilafranquina i ho té clar: el seu serà un punt de trobada per la gent del barri que funcionarà segons els principis de l'economia social. D'aquells que els plats, les begudes i l'atenció es prenen el seu temps en arribar, però que quan ho fan et sents com a casa. Dels que no van a correcuita i et porten les postres abans d'hora per tal d'encabir un altre client. El Copèrnic, a l'Esquerra de l'Eixample, és una iniciativa que dona plaer conèixer a un barri on l'associacionisme no és com el de Ciutat Vella i els veïns són cada cop més desconeguts. La Laura proposa una carta de menjar típic català: mandonguilles i cap i pota per quatre euros, braves per tres i calamarsets farcits per cinc. Que poden anar acompanyats d'una copa de cervesa, vi o vermut que no superarà els dos. Tot això fet amb productes de proximitat d'ideari sostenible i ecològic; el vi de Covides del Penedès, la cervesa artesana del Montseny i les verdures de l'Horta d'Òrrius. Aquest local que fa xamfrà amb Entença, de vidriera infinita i blanc diàfan és de parada obligatòria. Queda-t'hi a sopar, a fer una copa abans d'anar a dormir, a petar-la amb un amic o a rellegir les pàgines del teu llibre preferit mentre t'embolcalles en un espai amb esperit crític i voluntat de canvi.

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Espai Vermut
Bars i pubs

Espai Vermut

Sempre tenen gent a la terrassa, per això l’embolcallen amb un tendal quan arriba el fred. L’Enric Coderch, professor del Culinary Institute of Barcelona, i el Xavi Torrents van reformar el bar Cal Noni i el van convertir en una vermuteria de barri amb un interior minúscul, una terrassa gloriosa i un 'sex appeal' innegable per a la bona gent del Camp de l’Arpa. Els líquids no deceben. El vermut de la casa és un reserva de Reus a granel: exquisit i potent. De propina, cau un vermut Herms, més suau i amable. També hi ha canyes i copes de vi que apunten a la Terra Alta, la Rioja i la Ribera del Duero. També preparen glops amb 'amaros' italians. Alerta amb les 'gildes' i els matrimonis: combinen elaboracions pròpies amb el material suprem d’Olives Francesc (la Boqueria), conserves Espinaler, salsa Salsalella (oh, sí!), xips Can Bloi, tapes casolanes, entrepans galàctics amb pa gallec, cafès Novell ecològics… A l’Espai Vermut no us faltarà de res, fareu barri al costat de gent treballadora del Clot, xarrupant vermuts, picant daus de formatge i veient passar la vida. D’això es tracta, no? 

Time Out diu
3 de 5 estrelles
Muticlub
Bars i pubs

Muticlub

Imagineu que el Bar Mut i el desaparegut Mutis se’n van de farra: el resultat d’aquesta fusió d’hedonisme seria el Muticlub, el projecte que ha engegat Kim Díaz (pare del Mut i Entrepanes Díaz) a l’espai que abans ocupava una llegenda: la cocteleria Stinger. El local és un híbrid de cocteleria, bar de vins, restaurant i club. L’interiorisme és noctàmbul, elegant, vellutat i té detalls molt divertits, com les cartes camuflades a l’interior de vinils dels anys 80. El Kim em diu que Muticlub és un club de vins. Unes 80 referències saluden el client, que pot escollir entre copa i ampolla (les copes van dels 5 als 100 euros). L’apartat de cocteleria, orquestrat pel Joao ‘Mutis’ Eusebio, em dilata les pupil·les amb un llista abundant, també amb el vi com a ingredient protagonista (alerta amb la trilogia de daiquiris!).  I qui vulgui un còctel sense vi, van tots a deu euros. A l’exhibició vinícola se li afegeix un carta amb platets d’alta volada, com la torrija salada, els musclos, el pernil ibèric o l’ensaladilla del club. I mantenen un desena de plats disponibles fins a les 2.15 de la matinada. Ah, males notícies per als amants del trap: el cartell de l’entrada, en clau d’humor, anuncia que es reserva el dret d’admissió a menors de 40. Gràcies!

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Rabipelao Gracia
Restaurants Compra aquí

Rabipelao Gracia

Anar a prendre una beguda a Gràcia és assumir que acabaràs tancat dins d’un local diminut, atapeït de persones i on hauràs de sortir al carrer a fumar. Tampoc és que el Rabipelao sigui un bar gaire gran, però té una sort amb nom de terrassa: un atribut molt preuat en aquesta zona. Si t’agraden les arepas i els còctels exòtics fets amb fruites de debò i no les combinacions endolcides amb xarops, has de visitar el Rabipelao. Les taules de la sala interior són a prou distància dels bevedors veïns. Tant, que fins i tot afavoreixen les retrobades amb vells amics, amb els quals les converses derivaran de parlar de les banalitats recents de la feina a explicar-se les últimes trobades sexuals. A la terrassa es respira un fals aire fresc gràcies a les palmeres, les taules de jardí i el sostre de palla. A dins, en canvi, la llum tènue, les parets barroques de vellut amb acabats daurats i els miralls que recobreixen l’espai, t’obren pas a viure una nit plena d’intimitats. En una de les taules hi ha un grup d’amics tan entretinguts xerrant que han oblidat que venien a tastar la cuina veneçolana, i només celebren haver trobat un espai on poder obrir-se tant com als 16 anys, asseguts en un banc amb pipes.

Time Out diu
4 de 5 estrelles
Comprar
Més bars

Per als més llaminers

Llocs per anar a berenar
Bars i pubs

Llocs per anar a berenar

Les 10 millors cafeteries i bars per berenar Zuckerhaus En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural. Vil·la Florida La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana. Tonka Bar El que d'entrada crida l'atenció al Tonka són els pastissos i les postres que s'exhibeixen en un aparador fred, però més al fons es poden assaborir excel·lents plats. Com la quiche que sempre està present, amb variacions i una sopa crema gairebé a diari. Comencem pels esmorzars amb bons entrepans, pastes i croissants per als quals s'utilitza llet de soja i de vaca ecològica. A l'hora de l'esmorzar, un bikini de mozzarella, tomàquet i ruca trenca tots els motlles i permet assaborir alguna cosa diferent, o bé el de formatge brie, tomàquets secs i alvocats, que a més de ser deliciós és imaginatiu. Floral Cafè Amb un disseny de primera –obra d'Alicia Núñez, premi FAD d'interiorisme– Floral Café ofereix una carta breu i acurada, amb productes de qualitat. Hi podem menjar bons bistecs tàrtars, goulash o paninis, i també hamburgueses de vedella ecològica. I durant tot el dia, brioixeria i entr

Les millors ensaïmades
Botigues

Les millors ensaïmades

Els 10 llocs on les fan més bones a la ciutat Dolces, rodones i tovetes, amb un toc de sucre glacé. Tenen l'origen a les Illes, i a Barcelona són tot un clàssic dels esmorzars i berenars més llaminers. Massa sovint, però, no acompleixen les expectatives. Per això hem recorregut la ciutat a la recerca i captura de l'ensaïmada perfecta. I l'hem trobada. No hi donem més voltes: aquí teniu les 10 millors espirals de la ciutat! Formentor Aquest establiment porta la reivindicació dels orígens fins al punt que el fil musical l’aporta IB-3. Tasteu-ne l’equivocada, amb cabell d’àngel i sobrassada, i la d’albercoc, una festa dolça i àcida. “És el nostre segell i el nostre orgull”, confessen de la seva ensaïmada, que fermenta vint hores i conté nata, crema, trufa o sobrassada. Entre setmana, cal encarregar-les-hi; els festius, no és necessari. Les familiars de cabell d’àngel són a demanda i les enormes, “a mida”. Els bojos del marxandatge demaneu-hi una ampolla d’aimada, licor d’ensaïmada. La mallorquinitat del local, freqüentat per la colònia balear, és integral: cada dia ofereix una especialitat illenca dolça o salada i ajuda viatgers que s’obliden de comprar ensaïmades a Mallorca. Ideal Fa honor al nom des de fa un segle i mig: és perfecte, fins i tot, per als mallorquins exiliats. “Molta gent diu: ‘No hem menjat mai una ensaïmada com la d’aquí’”, explica Chantal Pallach, de la família que se n’ocupa des del 1995. És, però, humil, i dóna al Cèsar el

Granges i xocolata desfeta

Granges i xocolata desfeta

Per sucar xurros, ensaïmades, melindros o croissants Delícies a la tassa Viader Hi ha hàbits, costums, tendències que, afortunadament, mai no passen de moda. Una d'elles és, en aquesta Barcelona a vegades poc identificable, regalar-se un esmorzar o un berenar en una de les granges històriques de la ciutat. És la pàtria del Cacaolat i la seva xocolata – sobretot el suís!– no tenen competidors. L'encant del local, els cambrers de tota la vida i el pintoresc quadre que conforma la clientela fa que el cafè també prengui un regust nostàlgic i evocador. Granja La Pallaresa Les cues de gent us indicaran on estan les millors granges de Petritxol. Una és La Pallaresa, que ofereix esmorzars i berenars superlatius des del 1947. No hi ha cap dubte que la clàssica xocolata a la tassa i un suís d'antologia són els grans protagonistes d'aquesta antiga lleteria. Dulcinea Transformada de taverna a granja, a la Dulcinea preparen una xocolata excel·lent. Els més golafres la podreu acompanyar amb ensaïmades i croissants. Marisa Xurreria amb mig segle d'història i punt de trobada pels veïns de Sant Andreu i gent de tot arreu que van atrets per la seva xocolata desfeta i els seus xurros i porres casolanes. També hi trobareu cafè, nata i refrescos; "tot, molt xurrer", proclama la Marisa Fernández, i fet a casa: no hi busqueu entrepas ni pastes "de fora". I alerta! no hi aneu un dimarts: és el (merescut) dia de descans. Caelum Ave Maria Puríssima! No us ho prengueu com una blasfèmia: és l'exp

Sucs, smoothies i batuts

Sucs, smoothies i batuts

Els millors llocs de Barcelona per carregar-se de vitamines La Bordiny Aquest petit local especialitzat en sucs de fruites variades té dues portes d’accés, una pel carrer Jaume I i l’altra pel carrer Llibreteria. El reconeixereu per la seva psicodèlica decoració i pels tocs d’un estrany exotisme polinesi. Amb una oferta tan variada de sucs la indecisió és legítima. No patiu! Si no us decidiu, a la barra exterior, al costat del carrer, ofereixen degustacions dels sucs dels dia. Bar Mendizábal Pocs metres de barra poden oferir molt plaer, des d’originals entrepans a refrescants sucs de tot tipus de fruites assaonats amb gingebre, canyella o orenga. Podeu emportar-vos el suc, beure dempeus o bé asseguts a l’encantadora terrassa de l’encantadora a placeta del davant, que descansa a l’ombra d’uns quants arbres plataners. Un bon lloc per vitaminar-se mentre es gaudeix del mogut i cosmopolita ambient del Raval. La Báscula Al cor del Born podreu respirar amb tranquil·litat i relaxar-vos en aquest local que porta una cooperativa de treballadors. La decoració interior és eclèctica i el mobiliari 100 per cent reciclat. Amanides, empanades argentines, pastissos, infusions i una extensa carta de sucs de fruites i verdures, batuts de llet de soja i smoothies. Fixeu-vos en les parets, són plenes d’art. I també s’hi pot aparcar la bicicleta. La Clandestina Aquesta teteria amb encant es troba al cor del barri Gòtic. Les parets de colors, tota una declaració d’intencions, i el mobiliari recicl

Bars de copes

Spritz

Spritz

És l'aperitiu venecià de moda, barreja de Campari o Aperol amb prosecco i soda. Us descobrim cinc llocs on prendre'l a Barcelona Jonny Aldana Entre les avingudes sense encís de la ronda de Sant Pau i el Paral·lel, s’hi troba el Jonny Aldana, un bar muntat entre un colombià, una txeca-suïssa i un català. La idea que tenien quan van aixecar la persiana per primer cop era d’un bar per prendre només l’aperitiu. D’aquesta primera il·lusió, en surt una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Hi mesclen Aperol (aperitiu italià), cava, soda, gel i una rodanxa de taronja. El secret de les mesures és cosa seva. Una altra varietat de l’spritz al Jonny és l’americano, en el qual l’Aperol es barreja amb vermut negre i soda. Le Cucine Mandarosso Els dies laborables ofereixen menú, els diumenges a la nit munten el famós aperitiu italià i al migdia només serveixen fettuccine. Vaja, cintes. Del que es tracta és que cada dia sigui especial. L’abundància de Le Cucine Mandarosso arriba al celler. Hi podreu tastar begudes que són difícils de trobar fora d’Itàlia com el chinotto (una cola amb un punt amargant), el Crodino (un aperitiu sense alcohol) i la cedrata, una llimonada d’un groc superlatiu molt famosa allà. I també un dels 'spritz' més fins de la ciutat. Cafè Salambó Convertit en un local de referència al barri de Gràcia, el S

Mojitos

Mojitos

El còctel cubà conquereix Barcelona. Us presentem els millors mojitos de la ciutat perquè assaboriu aquesta bomba de frescor i sabor amb plenes garanties Twist Amb la mateixa urgència que, quan cal, un ha de sortir amb pantalons de pijama i xancles per anar a buscar una farmàcia de guàrdia, si viviu al barri de Tres Torres és possible que hagueu de recórrer al mateix procediment quan vulgueu un bon mojito. La cocteleria de guàrdia és el Twist. Els vaig conèixer per obra i gràcia d’un gintònic. De fet, famosos com són per aquest combinat, tenen a la carta un còctel transgènic, el gintònic cubano, un entrecreuament entre el mojito i el gintònic que mor d’èxit durant els mesos d’estiu. Evidentment, també serveixen el mojito clàssic. Trieu el que trieu, el resultat és el mateix: sempre l’encerten. Torre Rosa Aquella frase que es llegeix en totes les guies turístiques sobre el “marc incomparable” sospito que es va inventar per Torre Rosa. Beure’s un mojito a l’antiga casa d’un indià et fa pujar 60 escalafons de cop a l’escala de Richter. No se m’acut cap altre lloc a Barcelona més ideal. Darrere de la barra hi trobareu en Jordi Reig, el secretari dels bàrmans de Catalunya, que us ho explicarà tot i més sobre els diversos tipus de rom i sobre com s’ha de remenar un bon mojito. Si no esteu per explicacions i voleu imaginar-vos que sou a l’Havana, només cal que sortiu a la terrassa i mireu la lluna; els germans Castro encara no l’han prohibida. Lupara Surts del mercat de Santa Cateri

Gintònics

Gintònics

Els temples del còctel de moda És la beguda de moda. Fins i tot els bars més casposos diuen que en són especialistes. Però no tothom sap tractar com cal el còctel més aristocràtic. Us recomanem els 10 millors gintònics de la ciutat. 10 gintònics per recordar Tirsa A l'Hospitalet declamen ShakespeareEl del Tirsa és l'únic gintònic que manté totes les característiques de l'inici fins al final. Per començar, el gintònic de la casa té una mesura més petita de l'habitual i el serveixen en un got de tub de vidre prim. Només hi posen dos glaçons i l'elaboren amb twist de llimona, no cal res més perquè aquí la tònica i la ginebra es conserven sempre fredes. Per tant, quan es barregen amb el gel, el glaçons no es desfan com passa habitualment, produint l'efecte banyera de les copes enormes. D'aquesta manera no es perd mai la sensació refrescant i un pèl amarga del gintònic. Dry Martini Una carta fantàsticaSón especialistes en el còctel que els dóna nom, però amb el gintònic no es queden enrere. Disposen d'una carta que acumula gintònics amb perversions fantàstiques. En trobareu de canyella, de gerds, de cafè, de grosella... I el clàssic, elaborat amb el twist. El serveixen amb got de sidra de vidre tallat marca de la casa. Tasteu el Gimlet foxtrot, un gintònic que balla sol. Negroni El gintònic que es pot llegirAlgú podria desconfiar en veure'n l'interior. Vermells i negres avalats per un premi nacional de disseny, clientela moderna del Raval i foscor premeditada. No us deixeu entaba

Cocteleries
Bars i pubs

Cocteleries

Prent-te un còctel als millors locals especialitzats Prova alguns dels millors còctels fet a mida de Barcelona, i de passada, coneix els barmans amb més carisma de la ciutat. Tant si prefereixes una decoració clàssica, de vellut vermell i les begudes de sempre, com si vols un ambient més modern, tenim un lloc per tu. Trobes a faltar alguna de les cocteleries imprescindibles? Ens ho pots dir als comentaris de sota. Les 20 cocteleries de referència Ginger Des de fa nou anys, Ginger és coneguda i molt freqüentada com a cocteleria. No és una cocteleria qualsevol. És un club de vins, copes i cuina que l’ambient, la música i l’originalitat de l’oferta l’han fet sempre diferent. Amb un aire que rescata moments i llocs dels anys 50 i 60, aquest establiment tan particular del Gòic ofereix també petites racions de molt bons plats.  La seva fama com a cocteleria és coneguda, parlarem del seu aspecte culinari, reservat només a les nits. Dry Martini Amb l'intrèpid bàrman Javier de las Muelas no s'hi juga. Ni tampoc amb la llegendària barra d'aquesta cocteleria reconeguda internacionalment com una de les millors del planeta. Se les saben totes. La barra és l'escenari de les coreografies més complicades. Aquí  es venera el còctel. No goseu sortir sense haver provat el Dry Martini –sense competència a Barcelona– i alguna de les creacions magistrals de De Las Muelas. Tot i la seva popularitat i el 'punch' mediàtic del seu bàrman, el Dry Martini continua sent una referència ineludible. I és qu

Més locals per fer una copa