Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caseta de petards 'low noise' de La Traca
Foto: ACN

Obre la primera caseta de petards de baixa sonoritat a Barcelona

La Traca ha instal·lat a la plaça de Molina una botiga que aposta per una pirotècnia més inclusiva

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López
Publicitat

Per primer cop a Barcelona, La Traca ha obert una caseta de petards 'low noise' situada a la plaça de Molina. Així, s'aposta per una pirotècnia inclusiva, respectuosa amb les persones amb sensibilitat auditiva i els animals

La idea va néixer amb la intenció de crear productes de pirotècnia que s'adaptessin a tots els públics, i parteix d'una classificació entre baixa, mitja i alta sonoritat. L'any passat, La Traca va comptar amb una botiga a Terrassa i, gràcies a la resposta positiva que va tenir, aquest any obre a Barcelona.

Durant tota la setmana de la revetlla de Sant Joan, la botiga de la plaça de Molina vendrà petards exclusivament de baixa i mitja sonoritat. Per a considerar-lo de baixa sonoritat, el soroll d'un petard ha d'estar per sota de 97 decibels, que és el volum normal d'una conversa.

Quins són els petards de baixa sonoritat?

El Lot Revetlla de Sant Joan, que va ser creat durant la pandèmia perquè es pogués fer servir en interiors, inclou productes clàssics com les bombetes i les bengales, però també d'altres com el 'perro cagón'. Un altre dels productes de baixa sonoritat amb més èxit són els coets lluminosos 'Urban Rocket'.

NO T'HO PERDIS: Revetlles i festes de Sant Joan a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat