Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Noxe
Foto: Hotel WNoxe

Obre Noxe: així és un restaurant 'night-club' a la planta 26 d'un hotel de luxe

El nou espai de restauració de l'hotel W uneix sushi gurmet, cocteleria, festa nocturna i vistes increíbles

Iker Morán
Escrit per
Iker Morán
Publicitat

Noxe obre ja: i ofereix les millors vistes possibles sobre la costa de Barcelona, cuina japonesa i una triple personalitat que combina un restaurant amb els còctels i l'esperit de 'night-club' que hereta d'Eclipse, la mítica discoteca de l'hotel W que ara cedeix la seva ubicació privilegiada a Noxe (Plaça Rosa Del Vents 1).

El nou restaurant i club de l'hotel W revela un canvi dràstic respecte a l'etapa anterior: la llum i les vistes manen. Tant que fins i tot les zones VIP a la part del 'night-club' s'han concebut perquè en cap moment s'interposin en la visió de la resta de clients del lloc.

Noxe, o un club con una vista increíble desde todos los ángulos
Foto: Hotel WNoxe, o un club con una vista increíble desde todos los ángulos

Això pot ser una pista dels canvis que arribaran a l'hotel W els anys vinents: ¿una aposta per un luxe més lluminós i Mediterrani i menys vinculat a la nit? Especulacions al marge, Noxe es presenta com el nou restaurant insígnia de l'hotel. Que, per cert, també enllesteix l'obertura de Coya, primera seu espanyola d'aquesta cadena de luxosos restaurants de cuina peruana amb locals a Londres, Dubai, París o Mykonos, entre d'altres.

En el cas de Noxe, als comandaments hi ha el xef Nipó Azumasong. Es presenta com a expert en cuina 'omakase' (el tradicional menú degustació japonès), encara que de moment hi ha una carta que es mou entre clàssics i plats menys coneguts. Som davant un concepte més informal i per compartir que la proposta 'omakase', habitual en barres i amb un xef preparant i servint un per un els plats a cada comensal.

Noxe
Foto: Hotel WNoxe

És notable el sushi i la tempura. Les gyozas amb porc ibèric i calçots són molt bones i sempre s'agraeixen aquestes picades d'ullet al producte local, però hi ha marge de millora. I el mateix passa que amb altres plats principals, com la costella o el tataki de filet de rossa gallega, saborosos, però cal tenir en compte que el restaurant és a les beceroles.

Noxe obre en horari de nit, a partir de les sis de la tarda, i cada dia de la setmana. L'oferta de còctels tant per acompanyar el sopar com a la resta de zones de l'espai promet ser un dels seus grans atractius, juntament amb la programació musical setmanal amb DJs nacionals i internacionals.

NO T'HO PERDIS: Els millors clubs i discoteques de Barcelona

Ya puedes leer el número de junio de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Últimes notícies

    Publicitat