Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foguerons de Sa Pobla a Gràcia
© Ajuntament de BarcelonaFoguerons de Sa Pobla a Gràcia

On es fan els cinc foguerons de Sant Antoni de Gràcia?

Aquest 29 de gener només s’encendran 5 foguerons a les festes de Sant Antoni de Sa Pobla del barri de Gràcia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Cada 29 de gener s’encenen 11 foguerons al barri de Gràcia, amb motiu de la festivitat de Sant Antoni de Sa Pobla, una celebració mallorquina traslladada al barri barceloní. L’any passat, però, aquesta festa popular es va suspendre i, tot i que enguany es reprenen els foguerons, la Covid afectarà el desenvolupament de la celebració.

L’impacte de la sisena onada ha obligat a reduir el nombre de fogueres que es podran fer enguany en la represa dels tradicionals Foguerons de Sant Antoni a Gràcia. Així doncs, aquest 29 de gener, de les 11 fogueres previstes només se’n podran fer cinc. Les cinc fogueres s’encendran la de la plaça de la Virreina i als carrers de la Llibertat, la Fraternitat de Dalt, el Gato Pérez i Berga.

Així doncs, l’inici de la revetlla tindrà lloc a les 21 h a la plaça de la Virreina i el muntatge dels foguerons es farà el matí del dissabte 29 de gener, en aquests cinc espais de la Vila de Gràcia. La resta d’activitats es mantenen, tot i que no es permetrà al públic assistent fer servir les fogueres per fer-hi menjar.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat