Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Revista Time Out Barcelona
Foto: Time Out Barcelona

On trobo la nova revista Time Out Barcelona?

A partir del 30 de setembre, als més de 200 punts fixos de distribució que tenim a la ciutat i més enllà!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja deus saber que Time Out Barcelona torna al carrer en format paper. I que amb la de Madrid i la de Londres és una de les tres úniques revistes del grup al món que de moment es continuaran publicant en format físic i de manera periòdica. Que l'hem actualitzat amb noves seccions i nous continguts i que, a més, ja gairebé la tenim aquí: la data de sortida del primer número de Time Out Barcelona després de sis mesos d'aturada és el 30 de setembre. És per això que sabem que t'estaràs fent aquesta pregunta: on la trobo?

La manera de distribuir els 50.000 exemplars de la revista ha canviat. S'han eliminat els punts de distribució en mà com eren les parades de metro i s'han reforçat els punts fixos: ja en tenim més de 200.

Per saber quins són els punts que et queden més a prop, per quin passaràs de camí a la feina, a la uni o passejant el gos, t'ho posem fàcil. En aquest enllaç podràs veure la llista completa per districtes i també la pots filtrar segons les teves preferències: digue'ns on vius, on treballes o per on acostumes a sortir amb els amics i sabràs quins són els punts que et queden més a prop. 

No et quedis sense el teu exemplar!

Punts de distribució Time Out Barcelona
Foto: Time out Barcelona

NO T'HO PERDIS: Els Time Out Markets de Lisboa, Nova York, Chicago, Boston i Mont-real ja han reobert 

Últimes notícies

    Publicitat