Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Premis Time Out 2019
FOTO: Time Out

Premis Time Out 2019: ja podeu votar pel millor de l'any!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És el moment de mirar enrere i fer balanç. Cada any ens preguntem quin llibre ens ha emocionat, quin és el millor espectacle que hem vist, quin plat ens ha fet volar el cap, quin bar s’ha convertit en casa nostra i quins són els projectes que han revolucionat la ciutat.Preparats per votar en els Premis Time Out 2019?

La redacció i els col·laboradors de Time Out hem seleccionat els finalistes de cada categoria, però sou vosaltres qui escolliu el guanyador amb els vostres vots. Entre els candidats hi ha restaurants d’altura com l’Aürt i el Direkte Boqueria, i clubs que ens fan ballar fins a la matinada com el Laut o l'Upload, o festes com Fuego.

També volem reconèixer aquells que ens han fascinat artísticament, com el Baró d’Evel, el cineasta Carlos Marqués-Marcet i les escriptores Cristina Morales i Irene Solà.

I no ens oblidem de la gent que lluita per un món solidari: Open Arms, Fridays for Future i Sostre Cívic també estan entre els nominats. Podeu votar els Premis Time Out fins al 20 de novembre. Entreu a premis.timeout.cat i aposteu pels vostres favorits!


NO T'HO PERDIS: Vota als Premis Time Out!

Últimes notícies

    Publicitat