Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavalcada de Reis 2
Foto: Ajuntament de Barcelona

Previsió de pluja per a la cavalcada: els Reis Mags ens porten aigua per a Barcelona

Es preveu tempesta entre les 17 i les 20 h del divendres, just en la part central de la cavalcada

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sembla que Ses Majestats han atès les peticions de mitigar la terrible sequera que pateix Catalunya i, predicant amb l'exemple, podria ploure en el transcurs de la cavalcada prevista per a la tarda del 5 de gener, moment en què a Barcelona i altres localitats se celebrarà l'arribada dels Reis Mags.

Les seves Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar tenen previst arribar a les 16.30 h al Portal de la Pau i, a les 18 h, començarà la desfilada de carrosses que recorreran els carrers de la ciutat fins a les 21.15 h, moment en què s'estima que arribaran a l'avinguda de la Maria Cristina.

Donat que la desfilada es realitza a l'aire lliure, és important estar al corrent: és molt probable que divendres a la tarda plogui. De fet, tot apunta a la caiguda de precipitacions en molts punts de Catalunya, especialment a l'àrea metropolitana de Barcelona, segons ha informat Meteocat, amb pluges concentrades cap a les 19 h.

Si ens centrem únicament en la ciutat de Barcelona, l'Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET) assenyala també que hi haurà tempesta entre les 17 i les 20 h del divendres. Per tant, caldrà agafar paraigua si volem gaudir a peu de carrer la la desfilada més màgica de l'any, que no té previst aturar-se a causa de les inclemències climàtiques.

NO T'HO PERDIS: els millors llocs per veure la cavalcada

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat