Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Diagonal Mar Summer Festival
Diagonal Mar Summer Festival / Xavi Caparros

Ptazeta i Sofía Ellar actuen (gratis) aquest juliol a Barcelona

Les actuacions formen part del cartell del Diagonal Mar Summer Festival on també hi haurà cinema a la fresca i activitats per a tota la família

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si voleu veure actuar Ptazeta i Sofia Ellar en directe gratis, continueu llegint perquè aquest estiu és possible. Les dues artistes actuaran del 7 al 16 de juliol, formant part del cartell d'aquest any del Diagonal Mar Summer fest. El cartell d'aquest any està marcat per aquestes dues actuacions, però també hi haurà activitats infantils, pòdcasts i cinema a la fresca, que inclourà clàssics del cinema com ET, Top Gun, Jurassic Park Grease. Totes elles es projectaran del 10 al 13 de juliol, respectivament, a les 21 h del vespre.


Tot i això, sabem que uns dels esdeveniments més esperats són els concerts de Ptazeta, que és el 8 de juliol a les 20.30 h, i el de Sofia Ellar, el 15 de juliol a la mateixa hora. La música en viu tindrà un paper molt rellevant dins l'edició d'aquest any on, a més de les dues artistes, hi haurà música infantil i un concert fent tribut a l'època dels anys 80 i 90.

L'entrada al festival és gratuïta i apte per a tota la família. De fet, el 14 de juliol faran un espectacle de màgia per conscienciar els més petits de la importància de cuidar el medi ambient en un entorn segur i familiar. Si voleu gaudir d'uns dies a l'aire lliure en un festival gratuït, teniu fins al 16 de juliol per visitar-lo.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i Catalunya 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat