Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
discoteca
Foto: Shutterstock

Quan obrirà l’oci nocturn a Catalunya?

El Govern ha anunciat que l'oci nocturn podrà reobrir l’11 de febrer

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després que divendres passat s’acabessin totes les restriccions vigents excepte el tancament de l’oci nocturn, el Govern ha anunciat que les discoteques i els bars musicals podran reobrir a partir de l’11 de febrer. Aquests locals podran obrir, amb pista de ball habilitada, en el seu horari habitual i s'hauran de limitar l'aforament al 80%, tot i que potser podran acabar omplint al màxim el seu aforament. 

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, havia avalat la idea que l’oci nocturn reobri l’11 de febrer, sense l'ús del certificat Covid. Com que a partir d'ara ja no s’ha de demanar el passaport Covid a la restauració, gimnasos i residències, el conseller considera que tampoc seria necessari demanar-lo a les discoteques i bars musicals. 

Segons Ramón Mas, secretari general del Gremi d’Empresaris de Discoteques de Barcelona i Província, el que preocupava més al gremi de l’oci nocturn és que la seva reobertura no sigui definitiva i que, en el cas d’un altre augment de casos de Covid-19, les discoteques hagin de tornar a tancar. Això dificulta la planificació als propietaris, ja que molts no poden encarar un nou tancament de les seves sales de cara al 2022. 

De moment, el febrer s'havia posicionat com el mes de la reobertura de les discoteques per diversos motius. En primer lloc, a Barcelona hi haurà el Mobile World Congress, que està previst que se celebri entre el 28 de febrer i el 3 de març, un esdeveniment important per al sector de l’oci nocturn. A més, coincidiran en aquestes dates la fi del període d'exàmens universitaris i la festa de Carnestoltes

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat