Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reino de Juguetes
Foto: Reino de Juguetes

Reino de Juguetes inaugura una botiga efímera per Nadal a Barcelona (només dos mesos!)

La botiga oferirà una gran diversitat de figures i objectes temàtics així com articles per a col·leccionistes

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona va donar el tret de sortida a l'època nadalenca amb l'encesa de llums el passat dijous 23 de novembre. Les botigues de la ciutat també estan preparades per acollir les compres de Nadal i, com cada any, algunes tenen novetats al sarró. Reino de Juguetes ha obert un espai efímer a la planta 0 del centre comercial Arenas de Barcelona, on estarà present durant els dos mesos de la temporada nadalenca en format pop up.

Reino de Juguetes
Foto: Reino de Juguetes

El nou local vol ampliar el ventall de possibilitats de productes per regalar amb articles temàtics i per a col·leccionistes com figures funko, disfresses, samarretes exclusives, pòsters i tota mena de complements, tant per als fanàtics dels còmics com per al públic generalista. Durant dos mesos, el local de les Arenas de Barcelona serà el segon de l'empresa que s'afegirà al que s'amaga a Les Galeries Maldà, al carrer de la Portaferrissa, 22.

Amb presència també a Madrid, Reino de Juguetes s'ha posicionat com a una de les botigues temàtiques de referència de l'Estat, que, a més d'ofertes i productes exclusius, també organitza trobades i espectacles com el 'Lugares Màgicos', una obra de teatre de Harry Potter que va organitzar a la botiga de Portaferrissa. 

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de decoració de Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat