Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Remeis vegetals per al plaer confinat

La fruiteria és oberta!

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Ja hi som: visca la desescaladaPerò el tema sexual, quan el desescalem? Sortir a córrer, en bicicleta o passejar, escampar la boira amb les criatures i fins i tot ja podem comprar en botigues. En les eròtiques, també. Algunes venen per internet o ja atenen amb un terç de la seva capacitat. Tot i les prudents llibertats que anem guanyant sembla que ens queda una mica per trobar-nos amb el/la 'Tinderpartner', assistir a una festa 'swinger' o poder-nos passejar amb normalitat per una botiga on trobar els darrers succionadors, lubricants o 'plugs' anals.

Per tant: què més podem fer a casa que no hàgim fet ja? Els remeis casolans sempre són una bona alternativa!

Fruites i verdures: autoerotisme eco-vegetal

Són el millor que tenim a casa per no fer-nos mal i ajudar-nos a l'autoerotisme. Les seves formes sinuoses i sovint adaptades als nostres orificis, ben utilitzats, poden oferir-nos una estoneta de plaer. Això sí: amb precaució. Utilitzem-los sempre amb preservatiu (no teniu excusa, les farmàcies són ben obertes!) per no fer malbé la nostra pell i mucoses; peleu la fruita i la verdura, no fos cas que la pell fes malbé el preservatiu; i tingueu en compte que la forma de l’hortalissa sigui adequada al vostre orifici. 

Una visita vegetal a la vagina

Si esteu pensant a inserir la fruita o verdures a la vagina, penseu en les pastanagues, un carabassó petitó o el clàssic cogombre! Ara bé, vigileu amb formes que, malgrat les metàfores populars, no són exactament adequades: un plàtan, per exemple, si té la  tradicional forma de lluna pot no cassar amb la majoria de cavitats vaginals.  

Cap al forat obscur

Si esteu pensant a inserir-vos quelcom a l’anus, penseu en formes un xic més corbades: un plàtan, potser una xirivia corba o una petita albergínia. Per petites iniciacions de l’anus exterior, podeu jugar amb una mica de cúrcuma fresca. Després ja passareu al gingebre. Molt important! Per l’anus és fonamental que, feu el que feu servir, hi poseu un topall. Mentre la vagina és una cavitat estanca, l’anus és un forat que continua cap als intestins i l’estómac i té capacitat de succió. Per tant, si esteu molt excitats i aconseguiu una bona dilatació de l’anus, la vostra fruita o hortalissa podria pujar pel recte o bé trencar-se. Sigueu molt prudents!

Fregues vegetals

Si tot això que us hem explicat us ha deixat una mica freds… Pugem la temperatura: l'escalfor revindrà en forma de melons, préssecs, nectarines i sobretot… síndries. Heu vist 'El sabor de la sandía'? Aquesta meravella, estrenada al Festival de Sitges del 2005, té escenes tòrrides amb un cony, una síndria i un cunnilingus d’allò més real. Ja sabeu: en parella o en solitari amb la mà, refregar-se la carn polposa de la síndria, el suc del préssec o una nectarina madura és sinònim de plaer natural. Aquí no recomanem el condó, per raons òbvies: això sí, una bona dutxa abans i després de la pràctica serà un 'must'.

NO T'HO PERDIS: Com exercitar el sòl pelvià per augmentar el plaer sexual

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat