Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Encants
Photograph: Maria Dias

Reobren els Encants però sense subhastes matinals

S'ajusten els horaris d'obertura i l'aforament està registringit, per això només s'han habilitat quatre entrades al recinte

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els mercats municipals d'alimentació no han tancat portes durant la crisi sanitària i fa un mes es van reprendre els mercats de pagès, però el que encara no havia tornat a l'activitat era el Mercat dels Encants. Ho ha fet avui, incorporant els protocols i mesures de seguretat i higièniques de l'Institut Municipal de Mercats per al correcte funcionament de paradistes i clients.

Entre d'altres, és obligatori l'ús de mascaretes i també s'han instal·lat dispensadors de gel en diferents punts del recinte; l'aforament està restringit al 30% de la capacitat (representa unes 1.100 persones, incloent-hi els treballadors) i s'han incorporat senyalitzacions per garantir la distància entre els visitants. Dels diferents accessos al mercat, per ara se n'han reobert quatre. 

Un dels canvis més notables i que afecta el desenvolupament de la vida dels Encants és la supressió temporal de les subhastes matinals, que podrien reprendre's en fases més avançades de la desescalada. Des del mercat també s'alerta que no s'han congelat o rebaixat els increments de taxes del 2020 i això, junt amb la inactivitat durant aquests mesos, podria provocar que algunes parades no tornin a obrir portes.

També s'han modificat i reduït els horaris dels Encants: com a mesura especial obriran dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 9 a 16 h. 

NO T'HO PERDIS: quan obriran els cinemes? 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat