Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Si et dius Laia, o en coneixes alguna, això t'interessa!

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si el vostre nom és Laia, Lali o Eulàlia avui esteu de doble celebració. La primera es que avui és el vostre sant (no us descobrim res, ho sabem) i la segona, que a partir de demà i fins diumenge podreu accedir gratuïtament (sí, totalment 'free' i per la cara) al Museu Nacional d'Art de Catalunya. Si se t'han ficat els ulls com a taronges espera't a saber que si vens amb un acompanyant, aquest també entrarà per la 'face' es digui Miquel, Pilar o 'amic especial'. Això sí, cal remarcar que avui dilluns, per molt que sigui el dia de la patrona, el MNAC tanca, per tant, us haureu d'esperar a demà a gaudir d'aquest privilegi i aprofitar-lo fins diumenge.

Mentre busqueu acompanyant o Laies entre l'agenda de contactes (no us oblideu de felicitar-les!), heu de saber que durant tota la setmana la ciutat surt al carrer i s'il·lumina amb el Llum BCN Poblenou per celebrar unes Festes de Santa Eulàlia inoblidables. Consulta la guia completa de les festes de la copatrona de la ciutat que el carrer us espera igual que els museus amb portes obertes (de franc) de bat a bat i sense demanar res a canvi. Reserveu-vos el pròxim diumenge 18 de febrer que diuen que plourà i un museu és el millor dels aixoplucs!

© Wikimedia Commons
Cripta Santa Eulàlia - Catedral de Barcelona

Pels més amants de la història i la vida de la santa, no deixeu de baixar a la cripta dedicada a la patrona on hi reposen les seves relíquies. Es troba sota l'altar major de la Catedral de Barcelona i és una joia que cal que descobriu.

Felicitats a totes les Laies, Lalis i Eulàlies!

Últimes notícies

    Publicitat