Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Si tens menys de 31 anys, pots anar al teatre per 9 euros

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Després d'un estiu ben caldejat, d'una tardor també moguda, i pendents encara de qui dirigirà el Teatre Lliure, ens arriben bones notícies que no tenen a veure amb si per fi es farà saltar pels aires el maleït tap generacional però que almenys faciliten l'accés dels joves al teatre. Parlem del carnet Generació Lliure, un passi personal per a menors de 31 anys amb el qual les entrades a qualsevol espectacle costen 9 euros. La iniciativa té trampa però és petita: només podreu comprar entrades –a través de la web o físicament– a partir de dues hores abans de l'inici de cada espectacle. La bona notícia és que per fer-se el carnet no cal pagar res per avançat, ni comprometre's a veure un mínim d'espectacles. N'hi ha prou amb registrar-se aquí.

La iniciativa és similar al Tiquet Rambles, que posa entrades a la venda al 50% a partir de tres hores abans d'algunes funcions de teatre, amb la diferència que les entrades s'han d'anar a comprar a l'oficina de la Rambla, físicament.

De manera excepcional i per estrenar el nou descompte, el Lliure ha posat entrades de l'obra Àngels a Amèrica a 8 euros, també per als menors de 31 anys.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre que no et pots perdre

Últimes notícies

    Publicitat