Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Arlequí Màscares
Foto: Maria Dias

Tanca Arlequí, la botiga de màscares del carrer Princesa

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Feia un temps que hi penjava el cartell de negoci en traspàs i Arlequí Màscares ens havia advertit que el del 2020 podia ser el seu darrer Carnaval si no trobaven qui continués amb el negoci. Els propietaris han anunciat que es jubilen sense successors i per tant no reobriran portes després del tancament forçat per la situació sanitària. "Tanquem definitivament i Arlequí Màscares desapareix", han apuntat Jaume Serra i Samira Badran.

Serra i Badran van iniciar el negoci de màscares el 1982 al Poble Espanyol i feia 25 anys que tenien la botiga al carrer Princesa. La seva especialitat són les màscares de paper cartó: a la botiga compartien protagonisme les màscares provinents de la tradició de la 'Commedia dell’Arte', passant per la tradició francesa i el teatre català popular, a més de peces d'autor fetes de forma artesanal. 

Desapareix així una altra botiga amb història de la ciutat. El local d'Arlequí Màscares conserva els mobles modernistes de principis de segle XX de la que havia estat la botiga de barrets Ferreri, però la botiga no forma part del catàleg d'establiments emblemàtics de l'Ajuntament. A més de l'interiorisme meravellós, destaca el rètol de l'antiga barreteria i els vistosos aparadors que fins ara han fet les delícies de la família teatral, curiosos i turistes. 

NO T'HO PERDIS: les botigues més boniques de Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat