Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
GoXO
Foto: GoXO GoXO

Tanca l'únic restaurant de Dabiz Muñoz a Barcelona

Goxo va estar obert durant dos anys als baixos de l'hotel NH Constanza

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Les acaballes de l'any solen ser un moment recurrent per tancar un restaurant, bé sigui un projecte popular i humil com el Frankfurt Rita de Poblenou –entrepans de qualitat a preus d'amic, va tancar el darrer dia de 2023– o un restaurant d'alta volada mediàtica, com el Goxo de Dabiz Muñoz. Segons ha avançat la revista Hule y Mantel, Goxo –que era als baixos de l'hotel NH Constanza, a Les Corts– va tancar a mitjan desembre passat. I amb molt menys soroll, esclar, que durant la seva obertura el novembre del 2021. 

Però que no pateixin els fans de Muñoz: el tancament de Goxo és temporal: "Goxo seguirà a Barcelona, amb 'delivery' i local fix. La seva ubicació a l'NH sempre va ser temporal. Ho vam explicar des del primer moment. De fet, no es va invertir res en el local ni en la infraestructura. La nostra intenció sempre ha estat buscar una altra ubicació", ha explicat Muñoz a El Periódico, que vaticina que la reobertura serà abans d'estiu. 

Goxo va servir per donar sortida en un restaurant físic a la línia de menjar de 'delivery' que Muñoz va inaugurar durant la pandèmia. A Goxo s'hi podia trobar un estil de cuina entre el 'fast-food' gurmet i la cuina de cullera, amb molts tocs internacionals. Per exemple, el 'cocido' Hong-Kong Madrid, un plat de cullera amb 'dumplings' de gallina, cigrons deshidratats cruixents i patata morada, amb un brou de pernil i gallina fet a foc lent, però també un frankfurt fumat a la brasa amb maionesa de kimchi.

Tacos de costella de GoXO
Foto: GoXOTacos de costella de GoXO

S'hi menjava per uns 40 euros, que no era precisament barat però sí molt més assequible que els 395 euros (sense beguda) del mascaró de proa de la casa, el triestrellat Diverxo. Tot apunta al fet que el tancament es deu a la fi de la relació contractual de Muñoz amb la cadena NH. A principis d'aquest any, Diverxo –amb tres estrelles Michelin– deixarà l'hotel NH Eurobuilding de Madrid per reobrir a La Finca Grand Cafe, un centre comercial i d'oci situat en la luxosa urbanització La Finca de Pozuelo de Alarcón. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de Barcelona 

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat