[title]
Una vegada més, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’ha convertit en l’epicentre foodie de Barcelona. El Time Out Fest ha celebrat la seva cinquena edició amb una xifra que fa goig: més de 10.000 persones han passat pel festival aquest cap de setmana, on s’han servit més de 20.000 degustacions. Bon menjar, música, activitats familiars i molt (però molt) ambient. El que va començar fa cinc anys ja no és només una trobada gastronòmica: és una festa cultural a mida de la ciutat.

Alta cuina, però sense patir pel compte
Enguany, el festival ha posat les botes (mai millor dit) amb una proposta culinària de nivell altíssim, però a preus que no et fan plorar. Dotze restaurants d’arreu de Catalunya –incloent tres amb estrella Michelin– han demostrat que es pot menjar de luxe sense hipotecar-se.
Entre les estrelles del cartell:
-
Vicent Guimerà (L’Antic Molí) amb un caneló de bacallà i muhammara.
-
Àlex Carrera (Aliança d’Anglès), amb un ànec d’aglà a la royale amb peres.
-
Aitor López (Citrus del Tancat), amb un paratha de xai especiat.
-
Eric León (Vilanova Casa de Menjars), amb una coca cruixent d’anguila agredolça.
-
Sergi Palacín (Hiu), amb un mar i muntanya de careta i cocotxes.
-
Laura Vicente i Jordi Simón (Dvisi), amb una costella de porc i gamba de Palamós.
Però això no s’acaba aquí. També hem vist croquetes de pollastre a l’ast, tacos de cochinita pibil, albergínia a la parmesana amb burrata i fins i tot un plat de patata, naps i pera amb cansalada. Tot fet amb producte de proximitat i molt d’amor.
I de postres? Lluc Crusellas (el millor xocolater del món, literalment) ha portat un cheesecake de festuc que encara somiem. I Jordi Roca, de Rocambolesc, ha posat la cirereta amb gelats fets amb llet d’ovella ripollesa, xocolata i polos artesans que ens han transportat directament a l’estiu.

El Time Out Fest no només va de menjar. És una experiència completa: gastronomia + cultura + diversió. I enguany ha tornat a demostrar que és un festival pensat per a totes les edats.
Els petits han tingut zones adaptades per jugar, experimentar i deixar volar la creativitat: tallers, jocs sensorials, maquillatge artístic i màgia ambulant per deixar-los bocabadats. Fins i tot hi ha hagut sortejos de peluixos gegants. Ja saps qui va tornar a casa amb un somriure XXL.
Per als adults, DJ sessions des de migdia, bingo musical amb Clover Bish i Pitita Queen com a mestres de cerimònies, i sessions per ballar amb DJ Bulma Beat, Gerard Estadella DJ, DJ Trapella, i DJ Coco. També dues batucades que van fer moure els malucs als assistents en dues sessions de dissabte. A més, durant tot el cap de setmana s'han celebrat més de 40 tallers i tastos gratuïts, així com la gravació en directe del pòdcast La Cullerada, amb Andreu Juanola i Andrea Gumes.

5 anys de festival (i amb ganes de més)
Amb aquesta edició, el Time Out Fest tanca un lustre d’èxits i es consolida com un dels grans esdeveniments culturals i gastronòmics de Barcelona. Com diu Eduard Voltas, de Time Out Media: “Superar aquestes xifres en la cinquena edició confirma la gran acollida del festival i el consolida com una plataforma clau per donar visibilitat al talent gastronòmic de tot Catalunya”.
El balanç? Èxit rotund.
El futur? Amb ganes de seguir creixent i fer ciutat des de la cultura, el bon menjar i la festa.
Ens veiem al Time Out Fest 2026!
