Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna a obrir la platja de gossos de Barcelona amb més restriccions

Hi haurà aforament limitat i s'haurà de respectar la distància de seguretat

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Amb la calor de l'estiu de Barcelona no hi ha ningú que es resisteixi a anar a la platja a passar un bon dia, ja sigui acompanyat d’amics, familiars… però, i pels amants dels animals? Doncs un any més, des de juny i fins setembre, podrem gaudir d’un dia d’estiu amb la nostra mascota a la platja per a gossos, situada a la Platja de Llevant, a l’extrem nord del litoral barceloní.

 

Platja de gossos
Foto: Ajuntament de Barcelona

L’espai reservat de la platja, que consta amb una extensió de 1.250 m², estarà limitat per un aforament màxim de 100 gossos, només podran entrar-hi cans que portin el xip identificador i l'horari serà de 10.30 a 19 h. Dos informadors ambientals controlaran que es compleixi la normativa i repartiran material com bosses per als excrements. Com a novetat d’aquest any serà obligatori respectar una distància de seguretat de 4 metres entre grups de persones, a més d'altres indicacions vigents en la nova normativa per a l'ús de les platges.

Així que ara ja ho sabeu, agafeu el 'frisbee' i la protecció solar, prepareu-vos per fer cua i emporteu-vos el gos a passar un dia de platja com Déu mana.

NO T'HO PERDIS: Vacances 2020: així viatjarem enguany

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat