Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el cinema a la fresca a la Sala Montjuïc

Arriba una nova edició del 20 de juliol al 19 d'agost

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Si pensem en el nostre pla ideal d'una nit d'estiu, se’ns ocorre mirar una pel·lícula a l’aire lliure amb un pícnic i música en viu. Doncs això és possible gràcies a Sala Montjuïc, el cinema a la fresca torna al Castell de Montjuïc i ho celebrem. A causa de la crisi sanitària no sabíem si aquest any podríem tornar a gaudir d’aquestes nits, però Sala Montjuïc ha anunciat que, gràcies a la nova normativa vigent, tornarà a plantar la pantalla i ja ha aançat la cartellera.

Cada dilluns, dimarts i dimecres, des del 20 de juliol fins al 19 d’agost ens espera una agradable vetllada amb pel·lícules de tots els temps, menjar i bons amics. A més de comprar l'entrada (7,50 euros), també podeu llogar una gandula per 3 euros.

Cartellera a l'aire lliure

No solament celebrem la notícia que torna una de les cites d'estiu més esperades de la ciutat sinó que també la seva programació de pel·lícules. Iniciarà el 20 de juliol amb l'oscaritzada 'Mujercitas' i seguirà amb altres èxits de aquilla com 'Parásitos' o 'Joker. També hi haurà lloc per títols de cinema independent com 'Retrato de una mujer en llamas' o clàssics com 'Con la muerte en los talones'. El festival Grec també hi tindrà un lloc destacat amb quatre nits de cinema espanyol i llatinoamericà en què es projectaran algunes pel·lícules destacades de les últimes dècades, com ‘'Relatos salvajes' o 'Ciudad de Dios'.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de l'estiu a Barcelona


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat