Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Chanel Passeig de Gràcia
Foto: @paseodegracia

Tornen a robar per encastament en una botiga de luxe del centre de Barcelona

En una setmana hi ha hagut dos robatoris per allunatge en les botigues d'alta gamma del centre de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les botigues de luxe de Passeig de Gràcia són un reclam per molts tipus de públic; des del turisme de luxe fins als curiosos que només volen donar un cop d'ull als espectaculars aparadors. Aquestes, però, també són un reclam per als lladres. El passat 31 de juliol, la botiga de l'eix comercial Louis Vuitton va patir un robatori per encastament d'un cotxe al seu aparador, on van aconseguir endur-se'n bosses, joies i complements per valor d'uns milers d'euros. Aquesta matinada, una setmana després, la botiga de Chanel ha viscut el mateix episodi, amb un cotxe dins l'establiment i amb diverses peces desaparegudes, tot i que encara no s'han confirmat quines.

La botiga romandrà tancada, almenys, durant tot el dia d'avui, ja que el vehicle continua incrustat a l'aparador i els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per aclarir els fets. Tot i això, aquest episodi no és una situació aïllada en aquesta zona. L'eix comercial de Passeig de Gràcia és el més car de tota la ciutat i de tot l'Estat, tot i que no és el més car per viure,  i també és un dels que acull més robatoris per encastament. Va ser a principis de 2021 quan aquests es van començar a intensificar a la zona en botigues com Gucci, Dior, Dolce & Gabbana i Tommy Hilfiger, entre d'altres.

Tot i que aquest és l'eix comercial més costos de tot el país, el preu no atura les noves obertures, tot i que la majoria d'aquestes venen de la mà de grans empreses internacionals com Adidas o Zadig & Voltaire. No és d'estranyar, doncs, que també sigui la zona on es cometin més robatoris amb aquest grau de violència, ja que també és on més botigues de luxe es concentren. Tot i aquests fets, Passeig de Gràcia continua sent una de les zones més concorregudes de la ciutat, ja sigui per les seves botigues de luxe o els tresors arquitectònics que recull, com la Pedrera o la Casa Batlló.

NO T'HO PERDIS: Els millors 8 outlets de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat