Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mascareta, mascarilla, gent gran
Foto: Shutterstock

Transforma el teu passeig diari en mascaretes per a la gent gran

Un projecte solidari convida la ciutadania a contribuir perquè el retorn a la normalitat sigui més segur per a la gent gran

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Una de les coses més boniques que ens emportem de l'estranya situació que estem vivint són les nombroses accions solidàries que han emergit i segueixen naixent. La fundació 'Amics de la Gent Gran' aporta ara el seu granet de sorra. La seva iniciativa es diu 'Per tu val la pena' i pretén donar 5.000 mascaretes a persones de la tercera edat que ho necessiten.

Fins al 30 de juny es podrà participar a través del portal web www.portivalelapena.com, on us haureu de registrar i seguir els passos indicats. Després només haureu de caminar amb l'app engegada.

Quilòmetres per mascaretes

La campanya fa una crida a tothom que vulgui contribuir a arribar als 300.000 quilòmetres totals, sumant les distàncies que recorrem en la vida quotidiana: esport, passeigs i trajectes per fer la compra o anar a treballar.

Un cop aconseguits els 300.000 quilòmetres, l’empresa ARCH-MAX, patrocinadora de l'esdeveniment, realitzarà una donació de 5.000 mascaretes de tèxtil certificat FFP2, antibacterianes i reutilitzables a la fundació 'Amics de la Gent Gran'. Les persones voluntàries de l'organització les repartiran en residències i domicilis de Barcelona, Madrid, València i Saragossa.

Aquesta fundació i la seva iniciativa lluiten contra la soledat no desitjada de la gent gran i vetlla per una tornada a la normalitat segura per a tothom.

NO T'HO PERDIS: El Govern i l'Ajuntament proposen que Barcelona passi a la fase 1

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial


Últimes notícies

    Publicitat