Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tren AVE
Archivo

Trens a França des de 19 euros per celebrar l'arribada de l'AVE a Marsella

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Des de fa uns dies, Renfe està de festa per l'inici de la seva connexió amb França, país on operarà per primer cop en solitari.

Si fa uns dies vam informar de l'arribada a Lió, des d'avui una altra línia se suma al desembarcament de l'AVE pel país veí. Avui surt el primer tren entre Madrid i Marsella que, per descomptat, té una parada a Barcelona, una de les més importants del trajecte.

Des que es van posar a la venda el passat 21 de juny, Renfe ja ha despatxat més de 40.000 bitllets per enllaçar algun punt entre Madrid i Marsella, venda que s'ha de sumar als altres 30.000 bitllets de la línia entre Barcelona i Lió.

Ofertes des de 9 euros

Per arrodonir aquest desembarcament, Renfe ha llançat ofertes per viatjar entre ciutats franceses amb bitllets a 9 euros.

També per als usuaris que vulguin travessar la frontera per visitar ciutats com Valence, Nimes, Montpelier, Besiers, Narbona i Perpinyà, encara podran trobar bitllets des de 19 euros, mentre que per arribar a capitals com Marsella, Lió o Ais de Provença hi ha ofertes de bitllets a 29 euros.

El desembarcament de Renfe en solitari a França es completarà el 2024 quan la companyia preveu arribar a París.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat