Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mucho
FOTO: Irene FernandezMucho

Tria la pizza Time Out i menja pizza gratis un any!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Quanta pizza us podeu menjar? Sabeu fer una bona pizza? Aquestes preguntes existencials ens obsessionen a tots. Però Time Out i la pizzeria Mucho d’en Jordi Vilà, xef Michelin amb l'Alkimia, i en Xevi Ramon, forner excels de Triticum, us les resoldrem! És per nosaltres un honor anunciar que Mucho, una de les millors pizzeries de Barcelona, crearà la pizza Time Out i la inclourà a la carta. I els lectors en decidireu la recepta! A qui se li acudeixi la més deliciosa tindrà un subministrament de pizza gratis durant un any, sense restriccions (espavilat, només per a tu; la parella, els sogres o el periquito apoquinen). I com es decidirà la guanyadora, doncs? Quatre receptes finalistes sortiran de la tria d’un jurat format per Vilà, Ramon, i els periodistes de Time Out Barcelona Mireia Font i un servidor.

Us hem acotat la tria d’ingredients: partint d’una base de massa, tomàquet i formatge al gust (jo hi posaria 'fiori di latte', tu sabràs) haureu d’escollir un màxim de quatre d’aquests ingredients: albergínia escalivada, pebrot escalivat, carbassó, bolets, anxoves, tonyina, ruca, pollastre, pernil, sobrassada, alfàbrega, menta, iogurt, vinagre de Mòdena i taronja. Heu d’estar a l’altura del repte: Mucho no és només una pizzeria, sinó, com diu Vilà, “és més aviat un restaurant d’estil lliure que gira al voltant de l’arc mediterrani, on hi caben moltes coses”.

Mucho
Mucho
© Maria Dias

Així doncs, us demanem que, a banda dels ingredients proposats, n’afegiu un de darrer de tria lliure, que doni el toc personal a la creació. Teniu fins al 31 d’octubre a les 13 h per confeccionar la vostra pizza somniada a timeout.cat/pizzatimeout, i el dilluns 4 de novembre anunciarem les quatre finalistes. I alerta (soroll de platerets): en breu farem un concurs de tast al Mucho amb les quatre finalistes, preparades pel Jordi Vilà in situ. Deu tastadors sense pietat puntuaran les pizzes, i decidiran quin gurmet de gust impecable tindrà un 2020 de pizza gratis.

Últimes notícies

    Publicitat