Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

TvBoy sorprèn amb un 'grafiti' en homenatge als migrants

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El to irònic però punyent de l'artista urbà italià establert a Barcelona TvBoy, torna a l'acció. Després de fer superheroïna a Ada Colau, pujar als altars a Santa Rosalía o embolicar en un apassionat petó a contrincants com Torra i Sánchez, aquesta matinada ha aplicat el seu peculiar art fent un homenatge als rescats del refugiats.

La Pietat de Sant Òscar

Aquesta matinada ha aparegut en una caixa de llums del Passeig Marítim la imatge d'un refugiat desplomat en els braços d'un Òscar Camps tocat per una divina aurèola. Una posició que recorda la famosa obra 'La Pietat' de Miquel Àngel però protagonitzada pel fundador i director d'Open Arms. Res és casualitat en les instal·lacions efímeres de TvBoy, en aquest cas l'elecció de l'obra, una clara referència a la "pietat" cristiana, ni el lloc, ja que Sant Òscar sembla que acabi de rescatar el refugiat de la platja de la ciutat.

No és el primer cop que l'artista urbà consciència sobre el drama dels rescats del Mediterrani a través de les seves obres. El passat 6 d'agost en la localitat italiana de Taormina el va protagonitzar la Carola Rackete, la capitana del vaixell de rescat de refugiats Sea-Watch.

NO T'HO PERDIS: Murals a gran escala a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat