Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Colmado Múrria
Foto: Marc GuillenColmado Múrria

Un bar de Barcelona fa pagar cinc euros als turistes que només entren a mirar i fer fotos

L'establiment ha posat un cartell en anglès a la porta on posa que si volen passar i tirar fotografies han de pagar cinc euros per persona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

'Visit justo looking (inside), 5 € x person, thank you', això és el que posa al cartell que hi ha col·locat a la porta de la botiga Queviures Múrria. Tot i que la intenció no és la de cobrar els diners als curiosos, que ho han posat per evitar que els turistes dificultin la feina i l'activitat del comerç.

Molts dels estrangers només entraven a donar un cop d'ull i fer algunes fotografies sense consumir res, així com tampoc es acomiadaven. El director del negoci, Toni Merino, explica que tot i que va començar com una broma, al final el cartell està funcionant i els turistes que entren, a més d'emportar-se una foto, també s'emporten algun producte de la botiga. A més de comprar al negoci, molts dels que entren mostren més educació, una característica que trobaven a faltar dins la botiga.

Aquest negoci centenari va començar com una petita botiga i s'ha anat convertint en l'establiment que és ara amb fins i tot, un restaurant dins. El negoci ha evolucionat amb la ciutat, que cada cop s'ha vist més massificada amb l'arribada dels turistes, i tot i que s'ha d'aprendre a conviure amb ells, a Queviures Múrria han trobat una original mesura a la turistificació del seu local.

NO T'HO PERDIS: Comerços i oficis tradicionals de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat