Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un centenar de multes a Barcelona per no portar mascareta

La Guàrdia Urbana ha castigat l'incompliment de la normativa amb sancions de fins a 100 euros

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha començat a multar el cap de setmana passat a les persones que no porten mascareta i no tenen una justificació vàlida. Entre el dijous passat i el diumenge a la tarda, els agents han posat un centenar de denúncies per no portar mascareta, tenir-la mal col·locada o portar-la penjant del braç.

El 9 de juliol, la Generalitat de Catalunya va fer obligatori l'ús de la mascareta a tota l'autonomia, fins i tot quan es pugui garantir la distància de seguretat. Fins a la setmana passada, la Guàrdia Urbana va realitzar gairebé dos mil avisos recordant als ciutadans l'ús d'aquesta mesura clau per frenar la nova onada de contagis. Vist l'incompliment, el tinent d'alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, va anunciar el dijous que la Guàrdia Urbana començaria a multar, i aquella mateixa nit es va iniciar la tasca sancionadora.

Una vegada feta la denúncia, els assenyalats per l'incompliment de la normativa poden presentar les seves al·legacions, però si la denúncia es converteix en una multa efectiva suposarà un cost de 100 euros una vegada finalitzat el procés administratiu.

NO T'HO PERDIS: Barcelona demana quedar-se a casa

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat