Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Disfrutar (Eixample Esquerre)
Scott ChasserotDisfrutar (Eixample Esquerre)

Un dels restaurants amb més llista d'espera d'Espanya està a Barcelona

L'establiment compta amb dues estrelles Michelin i porta obert gairebé deu anys al centre de la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Una de les característiques per les quals Barcelona destaca és la seva gastronomia. Actualment, a la ciutat hi ha 24 restaurants amb, almenys, una estrella Michelin. És evident que per tastar la gastronomia més prestigiosa la llista d'espera no serà curta, però malgrat això, hi ha un restaurant on haureu de reservar amb molta més antelació que a la resta. Disfrutar, fundat pels tres ex-xefs d'elBulli, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, és un dels cinc restaurants amb més llista d'espera de tota Espanya.

Disfrutar
F: Francesc Guillament/ACND'esquerra a dreta, els xefs Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch



El passat mes de juny Disfrutar va ser escollit com el segon millor restaurant del món i el primer d'Europa, acostant la gastronomia catalana al més alt de la cuina internacional. L'establiment es va inaugurar el 2014 i des del seu naixement que està al carrer Villaroel, 163, a l'Eixample Esquerre. Des del seu inici, els tres excaps d'elBulli van apostar per un estil avantguardista i creatiu, elaborant els seus plats amb una gran personalitat, notablement mediterrània. La proposta va tenir una gran rebuda des de la seva inauguració, arribant al seu màxim reconeixement amb l'obtenció de dues estrelles Michelin l'any 2018.

El restaurant barceloní no és l'únic català dins la llista dels cinc restaurants amb més llista d'espera de tot l'Estat. El Celler de Can Roca torna a aparèixer dins el rànquing enduent-se la medalla d'or, seguit de l'Asador Extebarri, a Biscaia, DisfrutarDSTAgE, a Madrid, i DiverXO, també a la capital espanyola. Tot i aquest reconeixement, Disfrutar ja en duu molts d'altres a l'esquena, com els Tres Sols a la Guia Repsol des de 2018 i l'entrada a la llista Top of the Tops a partir de l'any 2022.

NO T'HO PERDIS: Restaurants de l'Eixample

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat