Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Revo ulleres
Foto: Revo Sunglasses

Un enginyer de la NASA escull Barcelona per obrir la seva primera botiga d'ulleres de sol

Després de 37 anys d'història, la companyia nord-americana Revo aterra al centre de Barcelona amb el primer establiment físic

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un complement que no pot faltar a l'estiu són les ulleres de sol. Protegir-se els ulls dels rajos del sol és molt important, però de vegades costa trobar unes que s'adaptin a nosaltres. A Barcelona tenim algunes de les millors òptiques que existeixen, i en els darrers mesos hi han hagut obertures d'altres tan conegudes com la nova botiga de Project Lobster. La darrera a aterrar a la ciutat ha estat la companyia nord-americana Revo, que ha escollit Barcelona per obrir la seva primera botiga física del món després de 37 anys d'història. El local està al carrer Baixada de la Llibreteria número 10.

Revo ulleres
Foto: Revo Sunglasses

Aquesta firma d'ulleres de sol polaritzades va ser fundada a Nova York per un enginyer òptic de la NASA anomenat Mitch Ruda, el 1985. Per crear les ulleres, aquest va voler utilitzar la mateixa tecnologia que utilitzava la NASA per protegir els satèl·lits dels rajos del sol. Gràcies a aquest innovador projecte, la majoria dels clients de Revo són esportistes d'elit, de fet, la golfista Annika Sörenstam i l'atleta Kendall Toole són les ambaixadores de la marca.

Tot i que van dubtar en on obrir la primera botiga, Barcelona va ser la guanyadora, ja que és on el gerent de la marca a Europa, Gabor Kereszturi, porta vivint uns quants anys després d'haver vingut com a turista en diverses ocasions. Aquesta primera obertura pretén ser la primera de moltes altres arreu d'Europa, tot i que ja hi són presents de manera online. De moment, Barcelona és l'única ciutat del món on els clients poden tocar i provar les ulleres de la marca nord-americana.

NO T'HO PERDIS: Les botigues més noves de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat