Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival Victoria x Podcast
Festival Victoria x Podcast

Un nou festival de pòdcasts de Barcelona busca trencar el rècord mundial d'emissió continuada

Pel Teatre Victòria desfilaran alguns dels programes més escoltats i influents de l'Estat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ara que està tan de moda el tema dels pòdcasts i semblen el futur, que millor pensada que agrupar alguns dels més prestigiosos en forma de festival. Això és el que persegueix la primera edició del Festival Victoria x Podcast, que tindrà lloc el pròxim 21 d'octubre.

No arriba aquest esdeveniment amb objectius modestos, s'hi vol aconseguir d'entrada un rècord mundial en el Teatre Victòria, el de 12 hores continuades de pòdcasts, enregistrament però també en directe, com la ràdio tradicional.

Per obtenir el rècord, el festival comptarà amb algunes de les capçaleres més prestigioses entre els programes estatals i catalans, tant per nombre de descàrregues com per prestigi de les veus que intervenen.

La Sotana
Foto: Festival Victoria x PodcastLa Sotana

Planter de luxe

El Festival Victoria x Podcast obrirà foc amb 'La vida y tal', que es podrà veure per primer cop en un escenari en directe, un xou amb Ana Milán i Sebastián Gallego, guanyadors del Premi Ondas al Podcast Revelació 2023.També está confirmada la presència de 'Nude Project', projecte creat pels dissenyadors de roba i emprenedors barcelonins Alex Benlloch i Bruno Casanovas, el pòdcast sobre psicologia número 1 en llengua castellana 'Entiende tu mente' i les reflexions d’'El nou paradigma' amb Judit Martín i Natza Farré.

Confirmada la presència d'altres programes com 'El sentido de la birra', de Ricardo Moya, amb una entrevista a Stay Homas; 'Club 113', de Goorgo, Nil Ojeda i Werlyb, que es veurà per primera vegada en directe a Espanya, 'La sotana', amb Andreu Juanola, Manel Vidal Boix, Joel Díaz i Magi Modgi, i per al tancament, està confirmada la presència de Peyu i el 'Búnquer'.

NO T'HO PERDIS: 13 pòdcast d'aquí que has d'escoltar

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat