Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rethink Vintage
Rethink Vintage

Un nou mercat vintage i pels fanàtics dels 2000 se celebrarà a Barcelona només un dia

El Flow Y2K Streetwear Market tindrà lloc aquest octubre i acollirà més d'una quinzena de marques, música en directe i gastronomia

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Des de botigues de segona mà fins a les passarel·les de moda més exclusives del món, la roba d'altres èpoques ha tornat (per quedar-se). A més, una de les tendències més vistes ha estat l'estil dels anys 2000. Pantalons de tir baix, d'estil 'cargo' o acampanats, conjunts esportius de vellut o minifaldilles texanes són algunes de les peces més utilitzades per recrear l'estil de principis del segle XX. Si sou amants d'aquesta tendència, Barcelona acollirà la primera edició del mercat Flow Y2K Streetwear Market, on podreu trobar peces seleccionades d'inspiració dels 2000.

L'esdeveniment neix de la mà de Flea Market Barcelona i Real Vintage Football, i reunirà 18 marques que posaran a l'abast de tothom peces d'artistes i dissenyadors emergents com Pink Kardashian, Grain Clothing, K-Bye, Emma Pardos i Tau Joyas, entre d'altres. Entre els articles que podreu trobar hi haurà roba de segona mà, samarretes de futbol i roba esportiva, joies, i altres articles vintage que faran una oda a èpoques passades i que s'inspiren en les icones dels 2000 com Paris Hilton, Lindsay Lohan i els protagonistes de Friends.

El mercat se celebrarà el diumenge 15 d'octubre a l'Espai 88 del Poblenou, just al costat de Razzmatazz, d'11 a 19 h. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web del mercat a 2 euros, tot i que, si preferiu comprar-les el mateix dia a taquilla, ho podreu fer per 1 euro més. A part de la roba, dins Flow Y2K Streetwear Market també podreu gaudir d'una sèrie de DJs com DJ Der, Titi Calor i Yazzy mentre preneu alguna cosa a la barra del bar.

NO T'HO PERDIS: Arriba per primer cop a Barcelona un festival per als amants de la moda urbana i les sneakers

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat