Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ecoalf botiga
Foto: Ecoalf

Una botiga efímera amb abrics fets d'ampolles reciclades obre a Barcelona

El nou espai d'Ecoalf de Barcelona té 600 m2 i vol fomentar un estil de vida sostenible

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Una botiga embolicada en teixit de formigó petrificat, una altra que us transporta a mercats d'arreu del món i, ara, una altra amb espais experimentals que fomenten un estil de vida sostenible. Ecoalf, la marca espanyola de roba fabricada amb materials reciclats, ha aterrat a Barcelona amb una botiga efímera de 600 metres quadrats, al número 27 del passeig de Gràcia. A més de poder comprar els seus productes, l'espai pretén conscienciar a tothom de la protecció dels recursos naturals del planeta. 

Ecoalf botiga
Foto: Ecoalf

Entre els diversos espais experiencials, en trobem un que està dedicat a visibilitzar la Fundació Ecoalf, que homenatja els més de 4.200 pescadors que formen part del projecte Upcycling The Oceans, que des de 2015 ja ha recollit més de 1.500 tones de brossa del fons del mar. Una altra zona està dedicada al moviment 'Because There Is No Planet B', on tothom pot signar i escriure un missatge a una escultura en forma de B gegant. 

Ecoalf botiga
Foto: Ecoalf

La marca també ha volgut representar la seva col·lecció d'abrics fets amb ampolles de plàstic que recullen els pescadors, així com la línia prèmium sostenible Ecoalf 1.0, fabricada amb les últimes innovacions de teixits reciclats d'alta qualitat. D'altra banda, hi ha una part dedicada al món del benestar i l'esport, que fusiona la sostenibilitat i el rendiment a les peces de roba d'esport, i també la línia de productes per tenir cuidar la pell i el planeta, feta amb ingredients vegans.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de decoració de Nadal a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat